Rac

Intuitivă şi sensibilă, puterea ta stă în capacitatea ta de a iubi. Chiar dacă îţi este frică să nu fii rănită, îţi pui inima pe tavă şi te laşi pradă celor mai frumoase sentimente, pe care le trăieşti cu mult mai mult faţă de celelalte persoane. Oriunde ai merge, creezi o atmosferă de vis în preajma ta!

Leu

Generoasă şi loială, te-ai născut să îi ajuţi pe cei din jur şi să îi conduci. Se spune despre tine că eşti o persoană foarte puternică, o femeie care va avea succes fără să aştepte ajutor din partea nimănui. Practic, îţi place să fii independentă şi să deţii controlul.

Casnicia in functie de zodie

Casnicia in functie de zodie

Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cu cine te casatoresti! Aceasta ar putea fi o reinterpretare de actualitate a vechiului si cunoscutului proverb. Caracterul impulsiv ori cel dispus la compromisuri, firea orgolioasa sau incapatanarea pot influenta casn

articol de știri Citeste mai mult

Fecioară

Muncitoare şi respectuoasă, ai puterea de a depăşi obstacolele vieţii şi de a te reinventa. Pe plan profesional, te bucuri de cele mai mari reuşite, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre viaţa personală. Din pricina faptului că analizezi prea mult, poţi fi dezamăgită cu uşurinţă.