Balanţă

Eşti o persoană justiţiară, raţională, care e mereu în căutarea binelui şi a adevărului suprem. Oamenii te apreciază pentru dorinţa ta de a face bine şi de a protesta când vine vorba de nedreptăţi în societate. Elegantă şi sofisticată, ai o aură pozitivă, care se observă mai ales din zâmbet.

Scorpion

Ai o putere de a vindeca sufletele oamenilor şi asta pentru că ai răbdare şi ştii să îi asculţi pe fiecare în parte. Îţi place să împărtăşeşti din opiniile tale şi să îi înveţi pe semeni ce este sensul vieţii. Chiar dacă pare filosofic, gândul tău este unul idealist, de a trăi fără regrete.

Cum te relaxezi cel mai bine în funcție de zodie

Cum te relaxezi cel mai bine în funcție de zodie

Cu cât lista cu sarcini pe care le ai de îndeplinit se mărește, cu atât și zilele par mai scurte. Abia dacă mai ai timp să respiri, dar să te mai și relaxezi? Totuși, o pauză după lucru e întotdeauna binevenită așa că data viitoare când ți se oferă o șans

articol de știri Citeste mai mult

Săgetător

Optimistă şi misterioasă, eşti o persoană jovială, lângă care nu ai cum să nu te simţi bine. Îţi place să te împrieteneşti cu toţi şi să îţi testezi propriile limite. De asemenea, nu faci rabat de la distracţie şi voie bună, semn că nimeni nu se va plictisi lângă tine.