S-a indragostit de tine? Afla cum iti dai seama in functie de zodia lui

Barbatii sunt ca niste carti deschise cand intalnesc o femeie care le place. Mai devreme sau mai tarziu, ei trimit anumite semnale clare catre cea care le-a facut inima sa bata mai tare.

Cele mai mincinoase zodii! Ce nativi sunt pe listă și de ce o fac

Cele mai mincinoase zodii! Ce nativi sunt pe listă și de ce o fac

Vrei să știi dacă partenerul tău minte sau nu? Află acest lucru cu ajutorul zodiacului. Își prezentăm jos semnele zodiacale care mint cel mai mult:

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

La inceput, Berbecul trebuie sa simta ca femeia din fata lui are acel amestec special pe care il cauta: sexappeal, inteligenta si sensibilitate. Odata identificat acest mix, nu va trece mult timp pana la prima declaratie de intentie. Berbecii nu stau mult pe ganduri pentru ca la ei ori este alba, ori este neagra.


Taur

Taurul este conservator si usor timid, ba chiar stangaci la inceput, cand ii place o femeie. Nativii acestei zodii abordeaza lucrurile in ritmul lor si sunt foarte delicati cu femeile, carora le lasa tot timpul din lume pana sa inteleaga ca ei sunt indragostiti de ele.

Gemeni

Firi sociabile, Gemenii se exteriorizeaza usor si asa va fi si cu intentiile amoroase: se afla repede. Pentru a-si cuceri partenera, un nativ din Gemeni va incerca totul. Galanteria, umorul si micile atentii fac parte din arsenalul sau de cuceritor.