Sedu-l în funcţie de zodie

Vrei să-ţi măreşti puterea de seducţie? Astrele se oferă să-ţi dea un ajutor. Află zodia persoanei care te interesează şi citeşte cum să-i cucereşti inima.

Cum sa faci zodiile sa planga: iata care sunt limitele fiecarui semn!

Cum sa faci zodiile sa planga: iata care sunt limitele fiecarui semn!

Te-a ranit cineva in ultima perioada si nu stii cum sa ii intorci „favoarea" cu varf si indesat? Arma ta secreta consta in descoperirea punctelor slabe ale celui care ti-a gresit. Cum le poti afla usor si rapid? Citeste articolul nostru si descopera cum p

articol de știri Citeste mai mult

Berbec:21.03-21.04

Dacă vrei să atragi un nativ din zodia Berbecului trebuie să-i arăţi că poţi fi independent,îndrăzneţ,spontan. Va respecta libertatea de care ai nevoie,pentru că admiră curajul şi puterea la o persoană de sex opus. Adoră provocarea,prin urmare îi va face plăcere să cunoască un potenţial partener hotărât şi greu de sedus. Prin urmare,dacă îi opui rezistenţă,cucerirea i se va părea mai interesantă,ceea ce îl va stimula şi nu va renunţa prea uşor.

Zodii compatibile:Rac,Balanţă.

Puncte forte:independenţa,onestitatea,sensibilitatea ascunsă.


Taur:22.04-21.05

Persoanele calme,afectuoase,vesele,cărora nu le este teamă să-şi arate sentimentele prin sărutări,mângâieri şi alinturi sunt pe placul celor născuţi în această zodie. Dacă ai o fire independentă sau prea energică,relaţia se poate răci în timp,pentru că Taurii se ataşează mai degrabă de o persoană liniştită,care are nevoie constant de sprijinul şi ajutorul lui. Te pricepi la gătit şi preferi ieşirile în natură? Nici nu se poate mai bine dacă visezi la o relaţie cu un nativ al acestei zodii. Este gurmand şi niciunde nu se simte mai bine decât departe de oraş,la munte sau la marginea mării.

Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE.

Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE.

Fiecare an aduce propriile sale provocari pentru fiecare harta natala, insa exista anumite caracteristici comune generale pentru fiecare zodie ce se fac remarcate, atat in bine cat si in termeni de provocari, zbateri, lupte interne sau cu exteriorul. 2019

articol de știri Citeste mai mult

Zodii compatibile:Leu,Scorpion.

Puncte forte:răbdarea,loialitatea,senzualitatea.


Gemeni:22.05-21.06

Dacă isteţimea te caracterizează,ai multe şanse să atragi atenţia unui nativ în zodia Gemenilor,chiar dacă ai o fire schimbătoare. Asta pentru că acceptă foarte greu o relaţie în care rutina îşi face simţită prezenţa. De aceea,le va plăcea să ghicească mereu ce mai pui la cale. Nu vei fi pe placul unui Geamăn dacă singura ta calitate este frumuseţea şi dacă nu veţi găsi subiecte de discuţie în doi. El este comunicativ şi-şi doreşte alături pe cineva de la care să aibă de învăţat şi cu care să vorbească ore întregi. Va aprecia mai mult o persoană cu care are multe în comun.

Zodii compatibile:Săgetător,Fecioară.

Puncte forte:îi place să comunice,are simţul umorului,evită rutina.