Sedu-l în funcţie de zodie

Vrei să-ţi măreşti puterea de seducţie? Astrele se oferă să-ţi dea un ajutor. Află zodia persoanei care te interesează şi citeşte cum să-i cucereşti inima.

HOROSCOP: Cel mai frumos GEST pe care-l poţi face pentru fiecare zodie

HOROSCOP: Cel mai frumos GEST pe care-l poţi face pentru fiecare zodie

Vrei să ştii care este punctul sensibil al fiecărei zodii şi cum poţi reuşi să ajungi la inima oricui făcând un simplu gest? Iată care este cel mai frumos gest pe care îl poţi face în funcţie de zodia persoanei pe care vrei să o impresionezi!

articol de știri Citeste mai mult

Berbec:21.03-21.04

Dacă vrei să atragi un nativ din zodia Berbecului trebuie să-i arăţi că poţi fi independent,îndrăzneţ,spontan. Va respecta libertatea de care ai nevoie,pentru că admiră curajul şi puterea la o persoană de sex opus. Adoră provocarea,prin urmare îi va face plăcere să cunoască un potenţial partener hotărât şi greu de sedus. Prin urmare,dacă îi opui rezistenţă,cucerirea i se va părea mai interesantă,ceea ce îl va stimula şi nu va renunţa prea uşor.

Zodii compatibile:Rac,Balanţă.

Puncte forte:independenţa,onestitatea,sensibilitatea ascunsă.


Taur:22.04-21.05

Persoanele calme,afectuoase,vesele,cărora nu le este teamă să-şi arate sentimentele prin sărutări,mângâieri şi alinturi sunt pe placul celor născuţi în această zodie. Dacă ai o fire independentă sau prea energică,relaţia se poate răci în timp,pentru că Taurii se ataşează mai degrabă de o persoană liniştită,care are nevoie constant de sprijinul şi ajutorul lui. Te pricepi la gătit şi preferi ieşirile în natură? Nici nu se poate mai bine dacă visezi la o relaţie cu un nativ al acestei zodii. Este gurmand şi niciunde nu se simte mai bine decât departe de oraş,la munte sau la marginea mării.

Cine te iubește în secret în funcție de zodie

Cine te iubește în secret în funcție de zodie

Semnul zodiacal care te guvernează îți dezvăluie aspecte importante ale vieții tale, inclusiv cine este admiratorul tău secret. Probabil că ai observat deja că un bărbat se comportă cam ciudat în preajma ta, dar nu ai știut cum să interpretezi acele indic

articol de știri Citeste mai mult

Zodii compatibile:Leu,Scorpion.

Puncte forte:răbdarea,loialitatea,senzualitatea.


Gemeni:22.05-21.06

Dacă isteţimea te caracterizează,ai multe şanse să atragi atenţia unui nativ în zodia Gemenilor,chiar dacă ai o fire schimbătoare. Asta pentru că acceptă foarte greu o relaţie în care rutina îşi face simţită prezenţa. De aceea,le va plăcea să ghicească mereu ce mai pui la cale. Nu vei fi pe placul unui Geamăn dacă singura ta calitate este frumuseţea şi dacă nu veţi găsi subiecte de discuţie în doi. El este comunicativ şi-şi doreşte alături pe cineva de la care să aibă de învăţat şi cu care să vorbească ore întregi. Va aprecia mai mult o persoană cu care are multe în comun.

Zodii compatibile:Săgetător,Fecioară.

Puncte forte:îi place să comunice,are simţul umorului,evită rutina.