Semnale SECRETE ale bărbaţilor, în funcţie de ZODIE

Află ce îi dă de gol pe nativii din fiecare zodie atunci când au pus ochii pe o potenţială parteneră de cuplu!

Cele mai periculoase zodii, conform statisticilor Fbi. Tu te clasezi în fruntea listei?

Cele mai periculoase zodii, conform statisticilor Fbi. Tu te clasezi în fruntea listei?

Multe s-au spus și s-au scris despre caracteristicile semnelor zodiacale, cum ar fi că „Fecioarele nu iartă, Berbecii sunt determinați”, și etc. Dar de data aceasta, vă aducem în atenție ceea ce spun statisticile reale! FBI-ul au strâns laolaltă datele de

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Bărbatul Berbec nu este tocmai o persoană subtilă. În definitiv, el reprezintă animalul care aleargă după obiectul dorinţei sale, îndepărtând cu coarnele sale orice obstacole care îi ies în cale. Dacă partenerul tău este Berbec, aşteaptă-te ca între voi lucrurile să se "încingă" rapid, pentru că el nu ştie cum să ia lucrurile mai încet.

Dacă este interesat de tine, el îţi va trimite mesaje şi e-mail-uri frecvente, te va suna din senin sau chiar va veni la uşa ta neanunţat pentru a-ţi spune "Bună". Şi din moment ce e un bărbat competitiv, va profita de fiecare şansă pe care o are pentru a-şi arăta abilităţile în faţa ta. În jocurile amoroase, e bine să ştii la ce să te aştepţi: el îşi va arăta şarmul, fără să fie modest.

Taur

Bărbatul Taur este genul de persoană care caută plăcerea şi este, totodatăm un om generos. Dacă bărbatul din viaţa ta este Taur, el îţi va arăta că te place prin intermediul lucrurilor pe care ţi le oferă - poate fi orice, de la un masaj senzual al umerilor, până la bomboane de ciocolată, flori, complimente şi ocheate sexy, pline de subînţeles.

Dacă îţi pregăteşte cina, vei şti deja că l-ai prins în plasa ta, dar şi dacă te scoate în oraş şi te duce la un restaurant unde preparatele sunt bogate şi delicioase, vei şti că este un semn sigur că e interesat de tine şi că te place. Pe măsură ce bărbatul Taur se îndrăgosteşte de tine şi e tot mai atras în această direcţie, aşteaptă-te să fii curtată şi căutată chiar în sensul tradiţional şi nu uita că el vrea să te facă să simţi plăcere pe toate planurile.

Ce spun semnele zodiacale. Care sunt punctele forte şi cele slabe ale zodiei tale

Ce spun semnele zodiacale. Care sunt punctele forte şi cele slabe ale zodiei tale

Ce spun semnele zodiacale despre tine? Fiecare zodie are puncte forte, dar şi puncte slabe. Folosindu-vă la maximum de aceste avantaje, puteţi reuşi!

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

Când vine vorba de atracţie, poate fi dificil să "citeşti" semnalele unui bărbat din zodia Gemeni. El poate fi un om destul de fermecător, care flirtează cu uşurinţă, dar bărbaţii Gemeni preferă să flirteze cu multe femei, decât să îşi îndrepte atenţia asupra unei singure persoane. Bărbatul Gemeni este curios de la natură, este vorbăreţ şi comunicativ, dar şi jucăuş.

Atunci când întâlneşti la o petrecere sau în alt loc un bărbat din zodia Gemeni, el ar putea să pară în mod clar interesat de tine în acelmoment, dar curând vei vedea că el va trece la altcineva. Trucul este, în acest caz, să ai abordarea "aşteaptă şi vezi". Dacă el se tot întoarve la tine pentru conversaţii antrenante şi dezbateri interesante şi dacă pare stârnit de modul în care îi provoci inteligenţa, poţi să fii sigură că este interesat de tine şi că vrea să vadă unde ar putea duce această relaţie.