SFATUL PE CARE FIECARE ZODIE TREBUIE SĂ ÎL AUDĂ PENTRU URMĂTOAREA PERIOADĂ

Mai jos veți găsi câte un sfat pentru fiecare semn zodiacal pe care fiecare persoană trebuie să îl ia în considerare pentru următoarea perioadă.

Alege-ţi cei mai buni prieteni în funcţie de zodie!

Alege-ţi cei mai buni prieteni în funcţie de zodie!

Născută cu primii oameni de pe Pământ, prietenia pare un angajament simplu, ce se leagă aşa de repede şi de spontan între persoane de acelaşi gen sau de gen diferit. Doar pare... Comportamentul de cooperare şi de susţinere implică, la rândul său, cunoa

articol de știri Citeste mai mult

Mulți dintre noi ne vom concentra asupra vieții personale, unde avem ocazia să rezolvăm nu doar conflictele cu oamenii din jurul nostru, ci și cu noi înșine.

Berbec - Nu spune lucruri pe care nu vrei să le spui

În această perioadă, este posibil ca astrele să scoată la lumină numeroase lucruri din trecut pe care nu le știai. Fă tot posibilul să te asiguri că rămâi liniștită și că nu iei decizii importante. De asemenea, ține minte că odată ce ai spus ceva, nu mai poți lua acele cuvinte înapoi. Nu răni persoanele dragi doar pentru că nu ești atentă la modul în care te exprimi.

Taur - Nu-ți fie teamă să fii vulnerabilă

În această perioadă vei arăta oamenilor din jurul tău mai multă vulnerabilitate decât de obicei. Acum aceștia au ocazia să descopere cine ești cu adevărat și ce se ascunde sub acea mască de persoană puternică, sigură pe ea și întotdeauna dornică să îi ajute pe ceilalți. Nu te ascunde, permite tuturor să descopere ce suflet minunat și sensibil ai. Nu este nimic greșit în a arăta din când în când adevăratele culori ale inimii tale.


Gemeni - Nu mai ezita, acum este timpul tău

În timp ce stai și faci calcule, planuri, analizezi viitoarele decizii, lucrurile se schimbă, iar timpul trece. Nu mai pune la îndoială tot, încearcă să te lași purtată de val și vei vedea cât de minunată este viața. Tot ce ai rezolvat până acum vine cu o răsplată pe măsura muncii depuse.

Cine te iubește și cine te urăște în zodiac

Cine te iubește și cine te urăște în zodiac

Sunt oameni pe care, oricât de mult te-ai da peste cap să îi mulțumești, tot nu îi poți aduce de partea ta. E ca și cum ar fi croiți de la natură să te urască, de parcă sentimentele negative la adresa ta le-ar fi fost programate genetic, încă de la nașter

articol de știri Citeste mai mult