Sfaturi pentru zodii de la astre

Astrologia este un domeniu foarte complicat, atât din punct de vedere matematic, cât și filosofic. Doar persoanele care au o capacitate mare de înțelegere a semnelor astrale pot interpreta aceste fenomene și ne pot oferi informații valabile și ghidare spirituală.

Ce fel de soacră ai, în funcţie de zodie?

Ce fel de soacră ai, în funcţie de zodie?

Pornind de la tipologiile generale ale femeilor născute sub un anumit semn zodiacal, am încercat să conturăm profilele viitoarelor soacre. De la femeie la femeie, de la bărbat la bărbat, de la mamă la mamă, tot atâtea feluri de relaţii “soacră-noră” exist

articol de știri Citeste mai mult

Planetele ne influențează viața pe baza modelelor stabilite înainte ca noi să fi fost creați. Un copil se naște într-o anumită zi și la o anumită oră deoarece atunci toate planetele se află într-o conjunctură matematică ce se asociază perfect caracterului și energiei lui. Trebuie să acordăm o atenție importantă planetelor asociate zodiei noastre, deoarece acestea ne pot influența destinul într-un mod de care nici măcar nu suntem conștienți.

Iată de ce ar trebui să țină cont fiecare zodie!

Berbec


Fiind foarte impulsivi, Berbecii ar trebui să se gândească mai mult înainte să acționeze. Faptul că se aruncă cu capul înainte îi vor face să piardă multe lucruri în viață. Nu poți lua cea mai bună decizie atunci când te grăbești să acționezi. Acești nativi ar trebui să fie mai răbdători, pentru că doar așa vor reuși în viață.

Taur


Cel mai mare defect al Taurilor este lenea. Uneori, aceștia devin foarte confortabili și lasă totul baltă de dragul statului degeaba. Acest sedentarism le poate aduce mari probleme de sănătate. Ei pot avea probleme cu luarea în greutate și sunt predispuși depresiei. O activitate în fiecare zi în aer liber le poate alunga gândurile negative.

Zodiile si CIUDATENIILE lor. Ce le scoate din sarite

Zodiile si CIUDATENIILE lor. Ce le scoate din sarite

Nimeni nu e perfect. Nici macar in astrologie. Iata o incursiune amuzanta prin ciudateniile zodiilor. Afla ce le scoate din sarite pe fiecare.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Mereu în mișcare, acești nativi ar trebui să învețe să se mai și relaxeze. Nu le pot face pe toate, deoarece sunt oameni și au nevoie de odihnă și de relaxare. Ar fi bine să învețe să își facă timp și pentru ei, pentru a se răsfăța și pentru a scăpa de stres. Familia este importantă, dar puțin timp singur nu strică niciodată.