Sfaturi pentru zodii de la astre

Astrologia este un domeniu foarte complicat, atât din punct de vedere matematic, cât și filosofic. Doar persoanele care au o capacitate mare de înțelegere a semnelor astrale pot interpreta aceste fenomene și ne pot oferi informații valabile și ghidare spirituală.

Zodiile de la ingeri la demoni. Tu in care tabara crezi ca esti?

Zodiile de la ingeri la demoni. Tu in care tabara crezi ca esti?

Toate zodiile au punctele lor forte si punctele lor slabe. Iata care sunt zodiile cu fete angelice si care sunt cele mai “intunecate”. Tu din care tabara faci parte?

articol de știri Citeste mai mult

Planetele ne influențează viața pe baza modelelor stabilite înainte ca noi să fi fost creați. Un copil se naște într-o anumită zi și la o anumită oră deoarece atunci toate planetele se află într-o conjunctură matematică ce se asociază perfect caracterului și energiei lui. Trebuie să acordăm o atenție importantă planetelor asociate zodiei noastre, deoarece acestea ne pot influența destinul într-un mod de care nici măcar nu suntem conștienți.

Iată de ce ar trebui să țină cont fiecare zodie!

Berbec


Fiind foarte impulsivi, Berbecii ar trebui să se gândească mai mult înainte să acționeze. Faptul că se aruncă cu capul înainte îi vor face să piardă multe lucruri în viață. Nu poți lua cea mai bună decizie atunci când te grăbești să acționezi. Acești nativi ar trebui să fie mai răbdători, pentru că doar așa vor reuși în viață.

Taur


Cel mai mare defect al Taurilor este lenea. Uneori, aceștia devin foarte confortabili și lasă totul baltă de dragul statului degeaba. Acest sedentarism le poate aduce mari probleme de sănătate. Ei pot avea probleme cu luarea în greutate și sunt predispuși depresiei. O activitate în fiecare zi în aer liber le poate alunga gândurile negative.

Cat de agresiv si violent poate fi, in functie de zodie. De cine sa te feresti

Cat de agresiv si violent poate fi, in functie de zodie. De cine sa te feresti

Caracterul agresiv al unei persoane poate fi intuit de multe ori dupa semnul zodiacal al acesteia. Potrivit astrologilor, daca unii nativi au o inclinatie mai mare spre agresivitate sau violenta, altii nu ar indrazni nici macar sa ridice tonul la o persoa

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Mereu în mișcare, acești nativi ar trebui să învețe să se mai și relaxeze. Nu le pot face pe toate, deoarece sunt oameni și au nevoie de odihnă și de relaxare. Ar fi bine să învețe să își facă timp și pentru ei, pentru a se răsfăța și pentru a scăpa de stres. Familia este importantă, dar puțin timp singur nu strică niciodată.