Vărsător

Alte femei care sunt înzestrate cu caracteristici demne de o sirenă sunt cele născute în zodia Vărsător. Mulți oameni au încercat să descopere misterul acestor native, dar nimeni nu reușește să înțeleagă ce fac ele atât de special de reușesc să îi vrăjească pe toți de la prima vedere. Fie că este vorba de privirea lor magnetică, de vocea senzuală ori de unduirea sexi a corpului, cert este că aceste native lasă victime în spatele lor. Seduc orice bărbat doar pocnind din degete, dar apoi nu îi mai acordă nicio atenție. Niciunul nu pare să se ridice la nivelul lor cu adevărat, astfel că nu își doresc să îl mai păstreze în viața lor după ce se plictisesc de el.

Acestea sunt cele mai BUNE şi FIDELE soţii după semnul zodiacal.

Acestea sunt cele mai BUNE şi FIDELE soţii după semnul zodiacal.

Ce femeie îţi va fi alături la bine şi la greu, şi cu care ar fi mai bine să nu te legi, îți spunem în horoscopul celor mai bune soții.

articol de știri Citeste mai mult

Pești

Ieșită parcă din adâncurile mărilor și ale oceanelor, reprezentanta zodiei Pești pare a fi regina sirenelor. Ea atrage instant privirile celor din jur, fără să se dea în spectacol ca alte femei. Ceilalți devin brusc interesați de persoana ei, de parcă ar fi un mister care trebuie explorat până la ultimul detaliu. Firea ei dulce îi asigură o listă lungă de admiratori, care se declară pe loc cuceriți pe viață. Dar, pe cât de liniștită și de inofensivă pare această nativă, pe atât devine de periculoasă dacă cineva o calcă pe coadă. Întocmai precum o sirenă supărată, ea se transformă într-o ființă care este gata să muște până la sânge.

Nimeni nu rezistă în fața sirenelor zodiacului. Femeile se înclină în fața lor cu respect și admirație, iar bărbații se declară îndrăgostiți pe viață. Ele sunt femeile care atrag ca un magnet și pe care nimeni nu le poate uita, chiar dacă le-au văzut o singură dată în viață.