Nu trebuie sa poti citi gandurile, sa poti zbura sau sa pasesti pe apa ca sa spui ca da, ai o superputere. Fiecare dintre noi are o calitate aparte de care este constient sau nu, dar pe care ar fi bine s-o accesam cat mai des si s-o dezvoltam. Astfel, ne ajutam pe noi insine, dar si pe ceilalti.

Berbec – ai o putere de convingere incredibila

Hotarata, optimista si plina de energie atunci cand faci un lucru, le dai si altora incredere, ii incurajezi si ii ajuti sa faca mai mult decat se credeau in stare. Esti genul de persoana care nu doar se ridica de jos dupa fiecare cazatura, dar ii convinge si pe altii sa faca la fel.

Top ciudatenii maxime la fiecare zodie. Nu stiai ca esti asa!

Top ciudatenii maxime la fiecare zodie. Nu stiai ca esti asa!

Daca esti pasionat de zodii si horoscoape, cu siguranta stii cateva caracteristici ale semnului zodiacal in care te-ai nascut. Daca esti Scorpion, de exemplu, stii ca despre tine se spune ca esti “misterios, pasional si sexy”. Si daca esti Peste, cu sigur

articol de știri Citeste mai mult

Taur – esti ireal de rabdatoare

Se stie cat de incapanat poate fi un Taur atunci cand isi pune ceva in minte. Determinarea si motivarea ta nu cunosc limite. Ai rabdare infinita pana cand iti indeplinesti obiectivele. Spiritul tau este de invingatoare: castigi pentru ca ramai in joc in vreme ce altii au renuntat demult.

Gemeni – atragi oamenii ca un magnet

Ai abilitati sociale de neegalat. Esti intotdeauna o companie placuta, stii ce si cand sa spui, comunicarea nu are niciun secret pentru tine. Oamenii te plac pentru ca esti deschisa, ingaduitoare si le vezi frumusetea interioara, fara sa le judeci vulnerabilitatile.

Rac – cea mai fina intuitie iti apartine

Intuitia ta fina te ajuta sa citesti printre randuri, printre vorbe si priviri. Nimeni nu reuseste multa vreme sa-ti ascunda un secret, pentru ca stii sa-i descosi cu o abilitate de doctor in psihologie. La randul tau esti ca o carte deschisa, nu-ti poti ascunde nici bucuria, nici suferinta.