Bărbatul Capricorn

Îi este teamă de confuzii,nesiguranţă şi minciună şi îşi doreşte cu ardoare să aibă alături o parteneră care să fie sinceră şi să îşi dorească o relaţie stabilă. Uneori,îi este teamă de schimbări,pentru că este un tradiţionalist şi un familist convins.

Bărbatul Vărsător

Unui vărsător îi este teamă să îşi exprime sentimentele pentru că,de fapt,îi este teamă să nu fie înţeles greşit,ridiculizat.De asemenea,îi este teamă şi de angajamentul căsătoriei,aşa că trebuie să îi demonstrezi că eşti persoana potrivită pentru el.

Ce fac zodiile cand se infurie: sunt periculoase ori nu?

Ce fac zodiile cand se infurie: sunt periculoase ori nu?

Fiecare persoana reactioneaza diferit in situatiile stresante cu care se confrunta in viata de zi cu zi. Unele se lasa conduse de impulsivitate si sunt in stare sa sara la gatul celor din jur, in timp ce altele se tempereaza cu succes, dar numai ele stiu

articol de știri Citeste mai mult

Bărbatul Peşti

În primul rând,bărbatul peşti se teme să îşi exteriorizeze sentimentele,dezamăgirile,frustrările,nemulţumirile. Face greşeala de a se interioriza,însă la un moment dat simte nevoia să se destăinuie,însă nu în cel mai plăcut mod. Răbufneşte,spunând tot ce are pe suflet,fără a mai ţine cont dacă prin ceea ce spune,îi afectează pe cei din jur. De asemenea,bărbatul peşti se teme,la fel ca vărsătorul,de un angajament de lungă durată.

 

sursa: