Nu ajungi la inima și nici în așternuturile lor cu una, cu două.
Dacă te gândești la o simplă aventură, șansele tale sunt aproape de zero cu acești nativi. Nu ajungi la inimă și nici în așternuturile lor cu una, cu două. Dar dacă îți dorești o relație serioasă, merită din plin să încerci să-i cucerești.

4 zodii greu de cucerit

Taur - consideră aventurile o pierdere de vreme

Taurii au un farmec al lor care nu trece neobservat. Îți atrag atenția, lasă impresia că nu e greu să te apropii ei, dar sunt destul de sceptici când e vorba să se implice într-o relație. Te poți aștepta să-ți spună la început că nu puteți fi mai mult decât amici. Asta, pentru că trebuie să-și cunoască bine partenerul înainte să-i dea o șansă. E nevoie de timp petrecut împreună ca să afle dacă are un job stabil, vreun hobby periculos sau cât se serioase au fost ultimele lui relații. Conservatori și familiști, își doresc pe cineva care să le ofere stabilitate și să le fie alături pe termen lung. Inteligența, prestanță, perseverența sunt calități care îi vor convinge.

ASTROLOGIE: PRIETENII TAI DE SUFLET IN FUNCTIE DE ZODIE

ASTROLOGIE: PRIETENII TAI DE SUFLET IN FUNCTIE DE ZODIE

Se intampla sa intalnim oameni care, fara sa ne fie iubiti, parinti sau frati, ne inteleg din priviri si sunt langa noi cand avem mai mare nevoie sa ne incurajeze sau sa ne tempereze. Cu ei legam prietenii stranse si ne simtim confortabil in orice moment.

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion - trebuie să le stârnești pasiunea

Scorpionii sunt, poate, zodia cea mai senzuală. Adora să te seducă, dar n-au nicio problema să te abandoneze în mijlocul jocului, dacă lucrurile nu decurg așa cum vor ei. Ca să cucerești un Scorpion, trebuie să-l intrigi, să te distantezi, să-l lași să te abordeze el. Nu-i place să se predea imediat, adora suspansul și caută cu tot dinadinsul să se învăluie în mister. Acum dispare, acum te caută. Nu trebuie să-l faci gelos, dar e bine să-l lași să-ți simtă lipsa, să i se facă dor. Greu se implică într-o relație și la fel de greu renunță la jumătatea lui, odată ce lucrurile au devenit serioase.