A fi instabil emoțional nu este ceva cu care ar trebui să îți fie rușine, este doar foarte important să recunoști că aceste lucruri ți se întâmplă.

Astrologia îți poate oferi câteva indicii cu privire la care sunt acele zodii care își pot controla mai bine emoțiile, dar și acele care au probleme cu instabilitatea emoțională.

Dacă ești un semn de Pământ (Taur, Fecioară sau Capricorn), atunci ești cunoscută ca fiind unul dintre cele mai stabile semne zodiacale. Însă nu la fel stau lucrurile în cazul zodiilor de mai jos.

HOROSCOP DRAGOSTE 2019 - TOTUL despre ce sentimente va trăi fiecare ZODIE şi cine îşi va găsi sufletul pereche

HOROSCOP DRAGOSTE 2019 - TOTUL despre ce sentimente va trăi fiecare ZODIE şi cine îşi va găsi sufletul pereche

HOROSCOP DRAGOSTE 2019. Unele ZODII îşi găsesc liniştea sufletească şi se bucură de dragostea mult visată sau de armonie în cuplu. Relaţiile de prietenie sunt şi ele favorizate.

articol de știri Citeste mai mult

Rac

Racul este un semn zodiacal guvernat de Lună, iar dispoziția celor născuți în această zodie este direct afectată de fazele Lunii. Racii sunt semne de Apă, ceea ce înseamnă că până și cea mai mică pietricică le poate afecta starea emoțională.

Nativii Rac trec de la râsete și distracție la tristețe și plâns în numai câteva minute și fără a fi cu adevărat provocați. Deși această schimbare bruscă de dispoziție poate fi îngrijorătoare pentru unele persoane din jurul nativilor Rac, trebuie să ții cont de faptul că ei nu reacționează așa cu din răutate. Pur și simplu simt lucrurile mult mai intens decât orice alt nativ. Timpul petrecut de unul singur îl ajută pe nativul Rac să se regăsească, să se calmeze și să își stabilizeze emoțiile.

Balanță

Așa cum era de așteptat, echilibrul este esențial pentru nativii născuți în această zodie. Însă pentru a-și păstra acest echilibru este nevoie de multă energie, concentrare și exercițiu. Uneori, nativii Balanță vor cauza intenționat dezechilibru în viețile lor cu scopul de a duce la bun sfârșit ceea ce și-au propus.

Atunci când se întâmplă însă acest lucru, starea lor emoțională va fi complet dată peste cap. Însă, cum sunt genul de oameni care caută mereu să își trăiască viața într-o armonie perfectă, vor face tot ceea ce pot pentru a se implica în mod egal în toate aspectele vieții, de la carieră până la relații.

Alege-ţi cei mai buni prieteni în funcţie de zodie!

Alege-ţi cei mai buni prieteni în funcţie de zodie!

Născută cu primii oameni de pe Pământ, prietenia pare un angajament simplu, ce se leagă aşa de repede şi de spontan între persoane de acelaşi gen sau de gen diferit. Doar pare... Comportamentul de cooperare şi de susţinere implică, la rândul său, cunoa

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion

Scorpionul este un semn zodiacal fix, ceea ce în teorie ar însemna că este stabil emoțional. Să nu uităm însă că vorbim de un semn de Apă. Dacă nu își controlează emoțiile, vor simți totul precum un uragan, un cutremur și o alunecare de pământ puse toate la un loc, fără abilitatea de a le opri sau capacitatea de a se descurca în aceste situații.

Emoțiile îi pot acapara complet și se vor manifesta sub forma de supărare, dorință de razbunare, ieșiri nervoase, uneori și violente. Însă lucrurile nu sunt atât de rele precu par. Unul dintre simbolurile Scorpionului este pasărea Phoenix ridicându-se din cenușă. Uneori, ei trebuie să ajungă la cel mai jos nivel pentru a reveni la stadiul normal de stabilitate emoțională.