Săgetător

În mod normal, nativii Săgetători nu sunt cunoscuți ca fiind instabili emoțional. Însă pot avea schimbări de dispoziție. Într-o zi vor reacționa la o surpriză cu bucurie și exaltare, iar în următoarea zi vor privi lucurile cu supărare, nedumerire sau dezinteres. În cazul Săgetătorilor, totul ține de starea de spirit. Dacă sunt distrați sau preocupați de anumite lucruri, acest aspect va influența radical modul în care vor reacționa și cum se vor comporta.

Pești

Nativii Pești sunt cunoscuți pentru firea lor visătoare, dar și pentru emoțiile puternice care se schimbă de la un moment la altul. Este semnul zodiacal care adoră să se retragă în propria lui lume unde se simte fericit și împlinit căci detestă sentimentul de a fi restricționat de ceva sau cineva.

Suflete pereche – știi ce calități trebuie să aibă persoana perfectă pentru tine?

Suflete pereche – știi ce calități trebuie să aibă persoana perfectă pentru tine?

Iată cum se evidențiază jumătatea fiecăruia în funcție de caracteristicile principale ale zodiilor și de nevoile lor în sfera sentimentală Se spune că fiecare dintre noi avem un suflet pereche și rătăcim fiecare pe pământ până la găsirea celuilalt. În

articol de știri Citeste mai mult

Toate acestea îl transformă pe nativul Pești într-o persoană imprevizibilă. Pentru a naviga prin energia lor tumultuoasă, Peștii trebuie să se concentreze mai mult pe ce se întâmplă cu adevărat în jurul lor, și nu la visele lor atât de frumoase și perfecte.

sursa: