Săgetător

În mod normal, nativii Săgetători nu sunt cunoscuți ca fiind instabili emoțional. Însă pot avea schimbări de dispoziție. Într-o zi vor reacționa la o surpriză cu bucurie și exaltare, iar în următoarea zi vor privi lucurile cu supărare, nedumerire sau dezinteres. În cazul Săgetătorilor, totul ține de starea de spirit. Dacă sunt distrați sau preocupați de anumite lucruri, acest aspect va influența radical modul în care vor reacționa și cum se vor comporta.

Pești

Nativii Pești sunt cunoscuți pentru firea lor visătoare, dar și pentru emoțiile puternice care se schimbă de la un moment la altul. Este semnul zodiacal care adoră să se retragă în propria lui lume unde se simte fericit și împlinit căci detestă sentimentul de a fi restricționat de ceva sau cineva.

ASTROLOGIE: CELE MAI BUNE (SI NEBUNE) SOTII DIN ZODIAC

ASTROLOGIE: CELE MAI BUNE (SI NEBUNE) SOTII DIN ZODIAC

Esti sotia pe care orice barbat si-o doreste alaturi sau casnicia nu e facuta pentru tine? Afla daca ai o bila alba sau una neagra de la astre, in functie de semnul tau zodiacal.

articol de știri Citeste mai mult

Toate acestea îl transformă pe nativul Pești într-o persoană imprevizibilă. Pentru a naviga prin energia lor tumultuoasă, Peștii trebuie să se concentreze mai mult pe ce se întâmplă cu adevărat în jurul lor, și nu la visele lor atât de frumoase și perfecte.

sursa: