De regula, cand spunem "narcisist", ne gandim la o persoana care se iubeste putin prea mult, devenind insuportabila pentru cei din jur. Narcisismul este acceptat ca boala psihica si este realmente o problema mare pentru cei care sufera de aceasta afectiune. Noi, insa, nu ne vom ocupa de patologie, ci pur si simplu de acea dragoste de sine hranita de orgoliu si vanitate, care nu pare sa mai aiba limite. Exista cateva zodii care nu-si pot lua ochii din oglinda si care nu iubesc pe nimeni mai mult decat se iubesc pe ele insele. 

Iata care sunt cele mai narcisiste 5 zodii din horoscop!

Ce fel de femeie esti cu adevarat in functie de zodie. Trasaturile care te fac speciala

Ce fel de femeie esti cu adevarat in functie de zodie. Trasaturile care te fac speciala

Afla ce fel de femeie esti in functie de zodia in care te-ai nascut. Foloseste sagetile STANGA/DREAPTA ca sa treci de la o zodie la alta.

articol de știri Citeste mai mult

5. Sagetator

Zodiile de foc sunt cele la care orgoliul si vanitatea dau pe-afara, iar dintre cele trei, Sagetatorul este totusi cel mai domol in aceste privinte. Comparat cu semnele de apa sau de pamant, insa, el sufera de o doza serioasa de infumurare. Arcasul se uita in oglinda si vede o fiinta care se apropie de perfectiune. El se considera cel mai inteligent, frumos si sarmant. Desi este foarte sincer cu cei din jur, el nu prea suporta sa i se spuna pe fata ca are defecte sau ca a gresit cu ceva. Este foarte orgolios si simte nevoia constanta sa ii fie laudate calitatile (multe dintre ele imaginare). Indiferent de situatie, mereu se va pune pe sine pe primul loc, motiv pentru care nu prea rezista nici in relatii, unde este nevoie de compromis.