4. Balanta

Aceasta zodie este pur si simplu obsedata de frumusete si devine cu usurinta narcisista. Este genul de persoana care se aranjeaza cu orele si pescuieste mereu complimente. Adora sa fie flatata si de cele mai multe ori nici macar nu isi da seama daca are in jur persoane false, ci se lasa purtata de vorbe dulci. Balanta se vede ca fiind o persoana cultivata, superioara celorlalti din punct de vedere moral si cu mult mai mult bun gust. De fiecare data cand merge pe strada, se uita in vitrine sau in geamurile de la masini ca sa se admire. Este atat de obsedata de imaginea ei, incat ar fi mai degraba atenta la refacerea machiajului decat la condus. Intr-o relatie, o Balanta se daruieste, dar nu pentru mult timp, pentru ca placerile ei au intaietate

3. Berbec

Daca mergi la o intalnire cu un Berbec, pregateste-te sa vorbeasca in continuu despre sine, laudandu-se intr-un mod deloc subtil. La prima vedere pare doar sigur pe sine, dar dupa o vreme incepi sa iti dai seama ca e indragostit de sine si ca nimeni nu e de nasul lui. Daca ar putea sa gaseasca o persoana EXACT ca el, ce fericit ar fi! Berbecul e in stare sa te lase balta pentru cineva care ii gadila mai mult orgoliul. Intr-o relatie, este esential ca persoana cealalta sa ii hraneasca egoul imens si sa ii accepte tendinta de a domina si incapatanarea proverbiala. Berbecul nu se simte niciodata singur si daca nu este intr-o relatie ii este la fel de bine, pentru ca deja iubeste pe cineva din toata inima: pe sine!

Cei mai răi iubiţi din zodiac

Cei mai răi iubiţi din zodiac

O relaţie are atât părţi pozitive, cât şi părți negative. Nu există om care să nu aibă și o latură egoistă, dar dacă această trăsătură vine la pachet cu manipularea, lucrurile iau o întorsătură neplăcută.

articol de știri Citeste mai mult