2. Varsator

Pe masura ce te apropii de nativul acestei zodii, incepi sa constati de cat de multa dragoste este capabil. Din pacate, nu prea o imparte cu ceilalti, ci o directioneaza numai catre sine. Isi face toate poftele, indiferent de consecinte, rade la propriile lui glume, nu are mai deloc empatie pentru ceilalti si se considera darul lui Dumnezeu pe pamant. De aceea, crede ca are intotdeauna dreptate. Toate discutiile sunt acaparate de el si devin monologuri lungi, presarate cu laude "accidentale" la adresa lui. Se felicita singur pentru cat de minunat este si aproape ca ii pare rau ca ceilalti oameni nu sunt la fel de rasariti ca el. Cand se uita in oglinda, vede un sex-simbol dupa care persoanele de sex opus lesina. O avea multe calitati, dar Varsatorul este fara indoiala una dintre cele mai narcisiste zodii. 

1. Leu

Leul a "inventat" narcisismul. Sta cu orele in fata oglinzii, aranjandu-se mai ceva ca un star de cinema. In fiecare zi, se indragosteste de propria persoana si traieste o minunata poveste de dragoste cu...sine. Nu prea au loc altii in sufletul lui, din cauza ca este aproape in totalitate ocupat de iubirea pe care si-o poarta. Ca sa ai acces in inima Leului, trebuie sa stii sa il perii si sa subliniezi constant faptul ca este magnific, splendid, nemaiintalnit. Atunci isi va indrepta atentia catre tine, un muritor de rand care a reusit sa inteleaga cat de minunat e el. Indata ce te opresti din laudat, insa, prietenia cu Leul incepe sa se evapore ca prin minune. Iar daca ai indraznit sa remarci cel mai mic defect, considera-te exclusa din cercul lui select, plin de oameni care ii admira perfectiunea imaginara. 

Horoscop vital: Viata e prea scurta, dragi zodii... asa ca iata ce trebuie sa faceti!

Horoscop vital: Viata e prea scurta, dragi zodii... asa ca iata ce trebuie sa faceti!

Viata e prea scurta, dragi zodii, ca sa nu fiti fericite chiar acum, chiar in acest moment... asa ca nu mai stati pe ganduri, iata ce aveti de facut de acum incolo! Cititi acest mic ghid astrologic cu sfaturi despre cum puteti profita la maximum de viata

articol de știri Citeste mai mult

Acestea sunt zodiile cele mai narcisiste, care se pun pe primul loc indiferent de situatie si se iubesc pana la cer si inapoi!

 

sursă: