Desi barbatii sustin sus si tare ca-si doresc partenere independente, studiile si realitatea demonstreaza ca aproape toti urmasii lui Adam apreciaza mai degraba o femeie intelegatoare, maleabila, afectuoasa si fidela. Daca esti dezinvolta si prea sigura pe tine, pe multi ii tii la distanta fara sa vrei.

5 zodii de femei care intimideaza barbatii

Berbec

Pari si esti perfect capabila sa te descurci de una singura. Niciodata n-ai considerat ca ai nevoie de un barbat ca sa te simti implinita sau fericita, poate tocmai de aceea afisezi o atitudine inabordabila sau prea directa. Spui lucrurilor pe nume si ai mereu initiativa, ceea ce il face pe el sa se gandeasca de doua(zeci de) ori inainte sa te abordeze, de teama sa nu fie respins fara menajamente.

Horoscop special: De ce înşală femeile în funcţie de zodie

Horoscop special: De ce înşală femeile în funcţie de zodie

Fiecare persoană are slăbiciunile ei, iar atunci când ne aflăm în situații delicate, ele ne pot doborî. Infidelitatea are la bază mai multe motive.

articol de știri Citeste mai mult

Fecioara

Nu esti cea mai sociabila persoana si, pe langa asta, esti si perfectionista. Daca aproape niciodata nimic nu-ti e pe plac, doritorii de relatii pasionale se tem ca n-o sa se ridice in veci la inaltimea standardelor tale. Tot timpul preocupata de munca si serioasa, la serviciu ai cele mai mari sanse sa declansezi pasiuni, desi pana si priceperea ta pe plan profesional poate fi intimidanta.