Unele zodii au șanse mari de a-și inspira partenerii să rămână fideli. Dacă ai o zodie care se încadrează în topul celor menționate, nu ar trebui să îți faci griji.

Există câteva zodii care nu înșală și acelea, în general, sunt persoanele născute în semne de Foc, care au nevoie de siguranță și protecție. Semnele zodiacale de Foc își doresc să construiască o fundație puternică și sunt mereu în căutarea acelor zodii compatibile cu ei, cu care să întemeieze o familie.

Compatibilitatea ta si a iubitului in functie de zodie. Afla daca va potriviti cu adevarat

Compatibilitatea ta si a iubitului in functie de zodie. Afla daca va potriviti cu adevarat

Comptabilitatea zodiacala este considerata de multi a fi secretul unei relatii reusite, fie ea de prietenie sau amoroasa. De aceea, ne-am gandit sa iti impartasim cateva dintre secretele potrivirii dintre zodii in plan amoros.

articol de știri Citeste mai mult

1. Taur

Cei născuți sub semnul zodiacal al Taurului iubesc siguranța unei relații stabile. Nativul Taur se află printre acele zodii care nu înșală niciodată pentru că știe ce își dorește și ce provocări pot exista într-o relație. Ei sunt fidelii zodiacului, prin definiţie, de aceea își vor dori un partener la fel de fidel. De obicei, se căsătoresc repede şi îşi fac continuu planuri de viitor. De asemenea, pot fi extrem de posesivi când vine vorba de ceva ce simt că le aparține.

2. Gemeni

Nativii Gemeni sunt extrem de credincioși în cazul în care au o comunicare foarte bună cu partenerul lor și simt ca nu le lipsește nimic în relație. Vor fi infideli doar dacă se vor simți abandonați sau neapreciați. E posibil ca barbații din această zodie să fie considerati duplicitari, deoarece au o capacitate înăscută de a iubi mai multe persoane în acelasi timp. Extrem de versatili, ei pot avea cu ușurință o viață duplicitară, dar asta numai dacă își doresc așa ceva.

3 . Leu

Pentru nativii Lei contează foarte mult să iubească și să se simtă iubiți pentru a fi fideli. În momentul în care simt că nu mai există iubire într-o relație, nu au nici cea mai mică problemă pentru a se reorienta spre o alta. Leii vor fi fideli atâta timp cât vor fi siguri că dețin conducerea relației. Sunt șanse să devină infideli dacă nu vor mai fi încântați de partener sau de relație.