Cand orice ai face nu iti merg lucrurile cum ai vrea, degeaba iti schimbi locul de munca, prietenii, sotul sau culoarea parului. Pana nu-ti vei schimba gandirea si atitudinea, rezultatul va fi mereu acelasi. In continuare, cele 6 zodii care mai au de lucrat la modul in care privesc viata!

Berbec – nu te gandesti la consecinte

Problema cu modul de a gandi al Berbecilor este ca ei nu gandesc inainte, ci abia dupa ce actioneaza si mai mereu se trezesc implicati in buclucuri si conflicte. E bine sa fii spontan, sa traiesti din plin clipa, dar lucrurile nu functioneaza intotdeauna la foc automat. Chiar daca ai senzatia ca pur si simplu nu te poti stapani, ca n-ai rabdare sa analizezi o situatie, vointa se educa. Nu te mai baza pe principiul „Mie nu mi se poate intampla“, caci nu intotdeauna norocul tine cu tine.

Cei mai periculoşi bărbaţi pentru sufletul tău, în funcţie de zodia lor

Cei mai periculoşi bărbaţi pentru sufletul tău, în funcţie de zodia lor

Unii bărbaţi sunt o binecuvântare pentru sufletul unei femei, în timp ce alţii provoacă rafale de suferinţă. Potenţialul unui bărbat de a răni o femeie depinde de semnul său zodiacal. Iată topul celor mai periculoşi bărbaţi pentru sufletul tău, în funcţie

articol de știri Citeste mai mult

Taur – respecti prea multe norme

Taurii tin la traditii, la lucrurile materiale, dar prea marea dorinta de stabilitate ii impiedica de multe ori sa actioneze liber. Prea multe constrangeri, prea multe reguli autoimpuse. Taurii nu dau dovada de deschidere pentru nimic din ce nu corespunde cu principiile lor de viata si rateaza astfel sanse importante. Daca esti Taur, bucura-te mai mult de fiecare moment, ia lucrurile asa cum sunt, fara sa tii cont de reguli si accepta ca nu sunt toti ca tine.