Scorpion – analizezi totul prea mult

Greseala ta este ca iti obosesti mintea cu prea multe ganduri, in incercarea de a controla lucruri care nici macar nu depind de tine. Iti faci rau singura si esti prizoniera propriilor temeri. Nu de putine ori ajungi sa regreti modul in care reactionezi, exagerat, sufocant. Emotiile coplesitoare sunt cele care te imping sa supradimensionezi orice fleac. Nu amplifica importanta lucrurilor, propune-ti sa nu mai creezi scenarii in mintea ta, ci sa astepti sa afli varianta reala si corecta a lucrurilor inainte sa acuzi lumea de vrute si nevrute.

Rac – te astepti la ce e mai rau

Racii sunt foarte legati de trecut. Daca esti Rac, ai tendinta sa raportezi totul la experientele tale anterioare neplacute, ceea ce nu e tocmai corect si nici productiv, pentru ca mereu te astepti sa fii dezamagit. Nu toti barbatii insala, nu toti prietenii sunt falsi. In plus, incearca sa nu le impui altora deciziile tale, trebuie sa inveti ca oamenii au dreptul la propriile alegeri, chiar daca e vorba de sotul tau sau de copii. Si nu-ti mai asuma vini care nu-ti apartin. Secretul fericirii este optimismul.

De ce te îndrăgostești mereu de persoana nepotrivită, în funcție de zodia ta

De ce te îndrăgostești mereu de persoana nepotrivită, în funcție de zodia ta

Uneori chiar ne e scris să ne îndrăgostim de persoana nepotrivită, mai ales pentru o lecție pe care trebuie s-o învățăm. Dar ce se întâmplă atunci când mereu ajungem lângă cine nu trebuie?

articol de știri Citeste mai mult