Leu – crezi ca nimeni nu e mai bun ca tine

Multe dezamagiri ale Leilor vin din faptul ca au un ego prea puternic. Traiesc cu senzatia ca au toate drepturile din lume, ca nimeni nu-i poate refuza, ca totul li se cuvine si ca doar ei pot face un lucru asa cum trebuie. Nu-ti asuma responsabilitati care nu sunt ale tale, in loc sa te lasi ajutata, nu mai considera ca doar tu le poti face pe toate, fiindca pana la urma ajung sa devina un chin pentru tine. Invata sa imparti cu ceilalti si reusitele, si esecurile si totul iti va fi mai usor.

Fecioara – vrei sa fie totul ca la carte

Perfectionismul Fecioarelor e pe cat de faimos, pe atat de stresant si pentru ele, si pentru cei care traiesc in preajma lor. Incapatanandu-te sa faci totul la linie, te autosabotezi. Impui standarde mult prea inalte. Invata sa te accepti asa cum esti si sa-i tolerezi si pe altii, asa, imperfecti. Bucura-te de ceea ce ai, in loc sa-ti faci griji pentru ce iti lipseste. Lucrurile din jurul tau nu sunt ideale, ca in filme, si nici oamenii. Ca sa poti fi fericita, trebuie sa schimbi modul in care percepi lumea.

Sufletele pereche din zodiac care vor face ca dragostea să reziste pentru totdeauna

Sufletele pereche din zodiac care vor face ca dragostea să reziste pentru totdeauna

Atunci când ești într-o relație serioasă, este imposibil să nu te întrebi dacă ești alături de sufletul tău pereche. Astrologia te poate ajuta și de data aceasta, așa că îți prezentăm zodiile care pot fi suflete pereche și pot forma cele mai puternice rel

articol de știri Citeste mai mult

sursă: