Leu – crezi ca nimeni nu e mai bun ca tine

Multe dezamagiri ale Leilor vin din faptul ca au un ego prea puternic. Traiesc cu senzatia ca au toate drepturile din lume, ca nimeni nu-i poate refuza, ca totul li se cuvine si ca doar ei pot face un lucru asa cum trebuie. Nu-ti asuma responsabilitati care nu sunt ale tale, in loc sa te lasi ajutata, nu mai considera ca doar tu le poti face pe toate, fiindca pana la urma ajung sa devina un chin pentru tine. Invata sa imparti cu ceilalti si reusitele, si esecurile si totul iti va fi mai usor.

Fecioara – vrei sa fie totul ca la carte

Perfectionismul Fecioarelor e pe cat de faimos, pe atat de stresant si pentru ele, si pentru cei care traiesc in preajma lor. Incapatanandu-te sa faci totul la linie, te autosabotezi. Impui standarde mult prea inalte. Invata sa te accepti asa cum esti si sa-i tolerezi si pe altii, asa, imperfecti. Bucura-te de ceea ce ai, in loc sa-ti faci griji pentru ce iti lipseste. Lucrurile din jurul tau nu sunt ideale, ca in filme, si nici oamenii. Ca sa poti fi fericita, trebuie sa schimbi modul in care percepi lumea.

De ce te rănesc bărbații în dragoste, în funcție de zodie

De ce te rănesc bărbații în dragoste, în funcție de zodie

Deși am crede că într-o relație de dragoste avem parte doar de momente fericite, există și perioade în care universul nostru roz începe să aibă tente gri și în care iubirea noastră este pusă la încercare.

articol de știri Citeste mai mult

sursă: