Rac

Cand incerca sa te cucereasca, cu siguranta te-ai gandit ca este cel mai romantic barbat pe care l-ai intalnit. Acum, cand lucrurile par sa se schimbe intre voi, nu mai tine cont nici macar de parerea ta. Nativul nu va ezita sa iti spuna in fata tot ceea ce crede despre tine si nici sa iti reproseze ca din vina ta va despartiti. Dupa ce isi va spune frustrarile stranse in interiorul lui, va adopta o atitudine rece fata de tine.

Leu

Guvernat de Soare, barbatul LEU nu renunta la orgoliul lui nici macar atunci cand se desparte de partenera lui. El iti va spune pe un ton arogant ca nu isi mai doreste sa fie cu tine, scotand in evidenta faptul ca nu mai esti importanta pentru el. In plus, nu va ezita sa iti demonstreze ca ii este mult mai bine fara tine si ca isi poate vedea de viata lui fara sa priveasca inapoi. De obicei, nativii nu ezita atunci cand vor sa iasa dintr-o relatie pentru ca ei sunt siguri de ceea ce simt.

Ce vei fi in viata viitoare?

Ce vei fi in viata viitoare?

Crezi sau nu in reincarnare, exista o intreaga stiinta straveche care studiaza drumul sufletului de la o viata la alta. In timp ce in Europa notiunea de reincarnare – populara in Grecia Antica – a fost uitata la inceputurile crestinismului, Orientul nu a

articol de știri Citeste mai mult

Fecioara

Atunci cand reprezentantul acestui semn zodiacal nu isi mai doreste sa fie cu partenera lui, parca nu mai are aceeasi implicare nici macar atunci cand ii aduce critici, una dintre activitatile preferate ale acestei zodii. El ii va spune pe un ton rece si sec ca nu are sens ca legatura dintre ei sa mai continue. De obicei, el nu revine asupra deciziei, ci bate situatia in cuie si merge mai departe fara prea multe remuscari amoroase.