Rac

Cand incerca sa te cucereasca, cu siguranta te-ai gandit ca este cel mai romantic barbat pe care l-ai intalnit. Acum, cand lucrurile par sa se schimbe intre voi, nu mai tine cont nici macar de parerea ta. Nativul nu va ezita sa iti spuna in fata tot ceea ce crede despre tine si nici sa iti reproseze ca din vina ta va despartiti. Dupa ce isi va spune frustrarile stranse in interiorul lui, va adopta o atitudine rece fata de tine.

Leu

Guvernat de Soare, barbatul LEU nu renunta la orgoliul lui nici macar atunci cand se desparte de partenera lui. El iti va spune pe un ton arogant ca nu isi mai doreste sa fie cu tine, scotand in evidenta faptul ca nu mai esti importanta pentru el. In plus, nu va ezita sa iti demonstreze ca ii este mult mai bine fara tine si ca isi poate vedea de viata lui fara sa priveasca inapoi. De obicei, nativii nu ezita atunci cand vor sa iasa dintr-o relatie pentru ca ei sunt siguri de ceea ce simt.

Trei zodii care te ridică și trei zodii care te coboară în dragoste

Trei zodii care te ridică și trei zodii care te coboară în dragoste

Întâlnești în viață oameni care te ajută să descoperi tot ce este mai bun și mai frumos în tine, ridicându-ți fără nicio îndoială nivelul. Dar la fel de bine destinul îți presară în cale și oameni care îți otrăvesc sufletul și care te fac să îți dorești s

articol de știri Citeste mai mult

Fecioara

Atunci cand reprezentantul acestui semn zodiacal nu isi mai doreste sa fie cu partenera lui, parca nu mai are aceeasi implicare nici macar atunci cand ii aduce critici, una dintre activitatile preferate ale acestei zodii. El ii va spune pe un ton rece si sec ca nu are sens ca legatura dintre ei sa mai continue. De obicei, el nu revine asupra deciziei, ci bate situatia in cuie si merge mai departe fara prea multe remuscari amoroase.