Balanta

Dornic de liniste si armonie, barbatul din Balanta aproape ca se va ruga ca partenera lui sa nu faca o scena atunci cand ii va spune ca nu mai vrea sa fie cu ea. Nici nu este de mirare ca nu este adeptul despartirilor fata in fata, ci ca prefera sa trimita mesaje pe telefon ori pe retelele de socializare. Tot ce isi doreste el este ca fosta lui iubita sa inteleaga din prima situatia si sa il lase in pace, nu sa il invinovateasca.

Scorpion

Poate ca un barbat din zodia Scorpion nu iti va spune din prima ca vrea sa se desparta de tine, insa iti va da de inteles prin atitudinea lui de zi cu zi. Nimic din ceea ce faci ori spui nu pare sa ii mai convina, insa nici nu se implica ca lucrurile sa fie altfel. In cele din urma te va scoate din sarite si tu vei fi cea care isi va dori sa se desparta de el cat mai repede cu putinta.

Ce fel de femeie esti cu adevarat in functie de zodie. Trasaturile care te fac speciala

Ce fel de femeie esti cu adevarat in functie de zodie. Trasaturile care te fac speciala

Afla ce fel de femeie esti in functie de zodia in care te-ai nascut. Foloseste sagetile STANGA/DREAPTA ca sa treci de la o zodie la alta.

articol de știri Citeste mai mult

Sagetator

Barbatul Sagetator se va indeparta treptat, dar sigur, de tine atunci cand gandurile de despartire vor pune stapanire pe mintea lui. Vei simti ca nu mai are sentimente pentru tine atunci cand nu isi va mai dori sa te implice in activitatile lui. Va prefera compania altor persoane si se va refugia in diferite hobby-uri, unele pe care nici macar nu stiai ca le are pana acum. Pana la urma, iti va marturisi si ceea ce simte, de fapt ce nu mai simte.