Capricorn

Reprezentantii zodiei Capricorn nu se numara printre cei mai pasionali barbati, insa le vei cunoaste firea rece abia in momentele in care partenerul tau iti va spune ca nu mai vrea sa fie cu tine. Chiar daca el se gandeste de ceva vreme la acest lucru, ti-l va impartasi doar atunci cand va fi sigur ca asta isi doreste. Va incepe treptat sa se instraineze de tine. Nu iti va mai martusi ce nemultumiri are pe suflet, mai ales ca tu te numeri printre cele mai mari, si nici nu va mai fi deschis la comunicare.

Varsator

Daca barbatul nascut sub influenta acestui semn zodiacal nu isi va mai dori sa fie cu tine, nu o vei afla de la el, ci de la alte persoane. Fie vei descoperi ca are pe altcineva, fie ii va marturisi unui prieten ca nu isi mai doreste sa fie implicat in aceasta relatie. Nu ar trebui sa te surprinda nici daca tu vei fi ultima care va afla acest lucru, dupa ce toti din jurul vostru stiu in ce situatie va aflati.

Horoscop dragoste: de cate ori o sa fii pus la incercare in amor?

Horoscop dragoste: de cate ori o sa fii pus la incercare in amor?

Horoscop dragoste: de cate ori o sa fii pus la incercare in amor? Unii sunt mai norocosi in dragoste si nu au parte de drame sentimentale sau poate sunt mai precauti si din aceasta cauza nu sufera din dragoste.

articol de știri Citeste mai mult

Pesti

Nu vei fi surprinsa sa afli ca nativul zodiei Pesti vrea sa se desparta de tine. El va presara pe parcurs diverse indicii destul de clare in acest sens. Fie va testa terenul, fie se va da de gol in diverse situatii. Dar, in final, nu se va ascunde de tine pentru ca nu va avea nicio problema in a-ti spune in fata ca tot ceea ce isi doreste de la viata este sa se desparta de tine. Simplu si la obiect. Cu toate acestea, nu ar trebui sa fie pentru tine o surpriza mare daca, dupa doar cateva zile, va avea remuscari si va incerca sa se impace cu tine. Pestii nu stiu intotdeauna ceea ce vor de la viata.

sursa: