Dintre cele 12 semne zodiacale, cinci sunt considerate a fi cele mai puternice. Află dacă te numeri printre ele sau care dintre persoanele apropiate ţie domină pe toate planurile.

1. Scorpion

Scorpionul este cel mai puternic semn zodiacal. Pe lângă faptul că este extrem de misterior,nativul născut în această zodie are un şarm aparte şi un grad ridicat de inteligenţă. În ceea ce priveşte viaţă profesională,Scorpionul este un conducător înnăscut,deoarece este plin de energie,are propriile reguli şi este determinat să obţină ceea ce-şi doreşte.
 

Cât timp poartă pică zodiile

Cât timp poartă pică zodiile

Ţi-ai supărat iubitul şi nu mai ştii cum să îl împaci? Te-ai certat cu prietena cea mai bună şi începi să realizezi că de fapt era vina ta? Dacă niciunul dintre ei nu dă semne că a trecut peste fapta ta necugetată, începi să te întrebi: oare cât îmi vor m

articol de știri Citeste mai mult

2. Leu

Pe poziţia a doua se află nativul născut în zodia Leu. Pe plan profesional,Leul este un leader excelent,fiindcă eşte şarmant din fire,extrem de charismatic şi cu încredere de sine greu de doborât. Acest semn zodiacal are,adesea,o atitudine caldă şi generoasă,motiv pentru care iese cu uşurinţă în evidenţă.

3. Capricorn

Şi nativii născuţi în zodia Capricorn sunt firi puternice,sincere,loiale şi extrem de muncitoare. Ei au o logică bună,o minte independentă şi o ambiţie de fier.