Se știe că Berbecii sunt impulsivi, Racii emotivi, Fecioarele perfecționiste, dar prima impresie nu-ți spune nici pe departe totul despre un om sau despre o zodie. Descoperă trăsăturile secrete, dar la fel de reale ale fiecărui semn zodiacal.

Berbec – are o sensibilitate aparte

Deși sunt impulsivi, irascibili, foarte siguri pe ei și capabili să înfrunte pe oricine cu sânge rece, Berbecii sunt adesea vulnerabili în fața propriilor emoții. E ușor să-i rănești și nu de puține ori plâng când nu-i vede nimeni.

Care este puterea ta magică. O zodie este binecuvântată de Divinitate

Care este puterea ta magică. O zodie este binecuvântată de Divinitate

Deși puterile paranormale nu se manifestă într-un mod vizibil și puternic la toată lumea, fiecare zodie are anumite înclinații magice, desprinse din lumea supranaturală. Iată ce forțe magice posedă fiecare zodie!

articol de știri Citeste mai mult

Taur – devine brusc foarte gelos

Calmă și aparent deloc bănuitoare sau cicălitoare, femeia Taur este extrem de posesivă. Dovezile fizice de afecțiune sunt foarte importante pentru ea, de aceea are tendința să interpreteze exagerat orice astfel de gest îndreptat de partenerul ei către o altă persoană.

Gemeni – are nevoie de singurătate

Deși sunt printre cei mai sociabili din zodiac, mereu deschiși la distracție și înconjurați de oameni, Gemenii au și o latură introvertită. Uneori, ei simt nevoia să se retragă din mulțime, să stea singuri într-un colțișor, doar ei și gândurile lor.

Rac – este influențabilă

Par să aibă soluții pentru toată lumea și li se cer tot timpul sfaturi, cu toate astea, Racii se simt de multe ori pierduți și incapabili să ia decizii în privința propriei vieți. Femeia Rac este nehotărâtă și simte nevoia să fie ghidată către verdictul corect.