Leu – își face multe griji

Pentru că vor să iasă totul exact așa cum își propun și le pasă enorm de impresia pe care o lăsă celorlalți, de multe ori puternicii Lei sunt neajutorați ca niște copii, agitați și stresați când urmează să li se întâmple lucruri pe care nu le pot controla pe deplin.

Fecioară – e neașteptat de romantică

Toți știu despre Fecioare că sunt critice, analitice, realiste și autosuficiente. Totul până se îndrăgostesc lulea. Atunci, trimit biletele de dragoste, gătesc prăjiturele sau aranjează cine la lumina lumânării. Și devin, dintr-o dată, neașteptat de generoase.

Calitati surprinzatoare ale zodiei tale, pe care nu le stiai deja

Calitati surprinzatoare ale zodiei tale, pe care nu le stiai deja

Aproape fiecare dintre noi am citit macar o data despre calitatile si defectele zodiei noastre. Fie din curiozitate, pentru amuzament sau pentru ca esti cu adevarat pasionata de aceste lucruri. Desi credeai probabil ca ai aflat totul, s-ar putea sa te ins

articol de știri Citeste mai mult

Balanță – adoră liniștea

Mereu veselă, zâmbitoare și prietenoasă, cunoștințele apelează mereu la sfaturile ei pentru că este imparțială și corectă. Dar Balanța ține enorm la intimitate și nu-i place să fie nevoită să dea verdicte în situații uneori incomode. Câteodată și-ar dori ca prietenii ei să se descurce singuri.

Scorpion – vorbește fluent sarcasmul

Rareori poți spune despre un Scorpion că este hazliu. Umorul nu e nici pe departe punctul forte al acestei zodii pe care n-o prea vezi spunând bancuri sau râzând în hohote. Ironia însă îi caracterizează și este atât de fină încât mulți nici nu o percep.