Săgetător – este o zodie foarte profundă

Pentru că la prima vedere sunt aventurieri, le place distracția și își asumă riscuri, puțini știu că Săgetătorii nu sunt deloc superficiali, cum ar putea să pară, ci dimpotrivă, foarte analitici și profunzi atunci când e vorba de lucruri serioase.

Capricorn – îi place distracția

Deși Capricornii sunt muncitori, serioși, își fac greu prieteni și sunt foarte rezervați când vine vorba de propria persoană, asta nu înseamnă că s-ar da în lături de la escapade de tot felul. Le plac petrecerile și se simt excelent oriunde distracția e-n toi.

Cele mai rușinoase secrete ale fiecărui semn zodiacal

Cele mai rușinoase secrete ale fiecărui semn zodiacal

Fiecare persoană are câteva secrete pentru care ar face orice să le țină ascunse, însă fiecare semn zodiacal se rușinează de diferite lucruri.

articol de știri Citeste mai mult

Vărsător – își ascunde timiditatea

Deși zvăpăiată și mereu în centrul atenției, femeia Vărsător e foarte emotivă, sensibilă și își interiorizează sentimentele. Considerată de mulți excentrică și volubilă, are o carapace sub care ascunde mult mai mult decât lasă să se vadă.

Pești – tânjește în secret după atenție

Deși petrec mult timp singuri, cufundați în visare și par să nu aibă nevoie de nimeni în preajma lor, în realitate nu-și doresc nimic mai mult decât să fie căutați, găsiți și salvați din stările lor de incertitudine și neliniște.