Trăsăturile de caracter care te atrag cel mai mult la el, în funcție de zodie

Dacă ai fi întrebată ce anume îl face pe partenerul tău atât de special, ai putea răspunde imediat sau ai avut nevoie de mai mult timp? Vezi ce aspect al personalității lui te face să simți că ești lângă persoana potrivită.

De ce ai fost parasita, in functie de zodia lui

De ce ai fost parasita, in functie de zodia lui

O despartire este intotdeauna dureroasa, indiferent daca decizia ati luat-o impreuna sau doar unul din voi si-a dorit acest lucru. Daca nu a fost ideea ta, afla ce anume l-ar fi putut determina pe iubitul tau sa renunte la relatia voastra.

articol de știri Citeste mai mult

Se pare că majoritatea dintre noi știm exact de ce ne iubim partenerii, probabil pentru că ne gândim frecvent la acest aspect sau pur și simplu este cea mai evidentă caracteristică a lui.

O mulțime de persoane au nevoie de timp pentru a se gândi ce anume iubesc atât de mult la persoană alături de care au o relație, fiindu-le destul de greu să aleagă o singură calitate pe care să o folosească drept răspuns la o întrebare atât de importantă. Se pare că fiecare semn zodiacal are anumite calități care îl face îndrăgit de cei din jur, indiferent dacă este conștient de ele sau are nevoie de partener pentru a le spune ce anume îi face speciali.

Dacă vrei să afli sau mai degrabă să te convingi care sunt calitățile pentru care îți iubești partenerul, trebuie doar să citești în dreptul zodiei lui:

Berbec

Curajos, onest, încrezător, optimist. Încrederea de sine a Berbecului este una dintre caracteristicile personalității lui pe care le iubești cel mai mult. Oricine face lucrurile cu atât de multă încredere pe cât le face el, este demn de admirație. Mai mult decât atât, iubești faptul că te îndeamnă să ai mai multă încredere în tine. Berbecul știe cum să fie un bun lider, un aspect pe care îl consideri fermecător. Îți place când este protector și are grijă de tine.

Cum va fi viața ta amoroasă în funcție de luna în care v-ați despărțit

Cum va fi viața ta amoroasă în funcție de luna în care v-ați despărțit

Orice femeie își dorește să își găsească sufletul pereche alături de care să își petreacă toată viața. Acest proces poate fi mai complicat, tocmai pentru că trebuie testată compatibilitate. Și când vorbim despre acest lucru ne referim, bineînțeles, la com

articol de știri Citeste mai mult

Taur

Puternic, răbdător, devotat, stabil. Ceea ce îl face pe Taur atât de ușor de iubit este dedicarea atât față de tine, cât și de relație. Din momentul în care lucrurile devin oficiale între voi doi, va face tot ce este nevoie pentru a te simți fericită alături de el. Poate fi un partener de lungă durată pentru că nu cedează în fața problemelor, ci le rezolvă și merge mai departe. Este atât un partener fidel, cât și un bun prieten.

Gemeni


Expresiv, gentil, curios, grijuliu. Un Gemeni este probabil cel mai distractiv om pe care vei avea vreodată norocul să îl întâlnești. Este mereu sufletul petrecerilor, iar atunci când sunteți împreună, fiecare zi este palpitantă. Iubești că te binedispune și că este capabil să transforme aproape orice experiență într-o aventură.