Întâlnești în viață oameni care te ajută să descoperi tot ce este mai bun și mai frumos în tine, ridicându-ți fără nicio îndoială nivelul. Dar la fel de bine destinul îți presară în cale și oameni care îți otrăvesc sufletul și care te fac să îți dorești să nu te mai îndrăgostești niciodată. Fiecare dintre ei își lasă mai mult ori mai puțin amprenta în viața ta, astfel că ar trebui să înveți lecția pe care ai primit-o în urma relațiilor avute.

Specialiștii în astrologie ne mărturisesc că există semne zodiacale care te ridică și altele care te coboară pe tărâmurile iubirii. Citește mai jos care sunt acestea!

Secretele astrologilor. Cum iti influenteaza personalitatea si viata ascendentul zodiei tale

Secretele astrologilor. Cum iti influenteaza personalitatea si viata ascendentul zodiei tale

Diferenta dintre zodia in care te-ai nascut si ascendentul zodiei tale determina modul in care astrele iti contureaza viata.

articol de știri Citeste mai mult

Zodii care te înalță în iubire

Taur

Alături de nativii acestei zodii trăiești una dintre cele mai frumoase povești de iubire. Ei îți oferă singuranța de care ai nevoie într-o relație, învățându-te ce înseamnă încrederea și fidelitatea. Dacă nu vei rămâne alături de ei, cu siguranță vei ajunge să îți compari toate legăturile sentimentale ulterioare cu cea pe care ai avut-o.

Partenerii Taur nu te vor lăsa niciodată la greu, nu te vor trata cu egoism și își vor deschide inima în fața ta. Ei sunt răbdători, echilibrați și sinceri, astfel că rareori te vor dezamăgi în relație. Vei avea de învățat o mulțime de lucruri bune de la ei, unele care te vor ajuta să progresezi în viață. Dacă ai anumite visuri, fii sigură că vei primi din partea lor motivația de care ai nevoie. Alături de acești nativi, vei progresa pe cele mai înalte trepte.

Rac

Niciun semn zodiacal nu te va face să te simți mai iubită ca Racul. Nativii sunt blânzi, romantici și empatici. Ei îți citesc cu ușurință sufletul și te înțeleg doar din priviri, astfel că vei simți încă de la început că formați o legătură specială.

Nu vei învăța ce este iubirea cu adevărat până nu vei întâlni pe cineva născut în zodia Rac. Acea persoană va reuși să intre în inima ta așa cum nu a mai făcut-o nimeni, învățându-te lucruri prețioase despre dragoste. Alături de ea, tu îți vei dori să devii un om mai bun, unul care dăruiește tot ce are mai frumos în interior.

Cea mai puternică DEPENDENŢĂ a ta, în funcţie de zodie. Cine îţi conduce, de fapt, viaţa?

Cea mai puternică DEPENDENŢĂ a ta, în funcţie de zodie. Cine îţi conduce, de fapt, viaţa?

Sunt oare unele zodii mai predispuse decât altele la vicii? Tentația de a abuza de alcool, țigări și alte lucruri depinde de mult mai mulți factori, însă unele zodii sunt mai înclinate să cadă în patima viciilor decât decât altele.

articol de știri Citeste mai mult

Pești

Alt semn zodiacal care te ridică în dragoste este Pești. Nu poate nimeni să conteste faptul că nativii sunt fermecători. Ei lasă o urmă cu totul specială în sufletul tău, așa că nu îi poți uita nici măcar dacă nu ai avut o legătură de lungă durată cu ei.

Peștii îți oferă pe tavă sufletul lor, astfel că te inspiră și pe tine să faci același lucru. Cu alte cuvinte, nativii te învață să trăiești iubirea așa cum nu ai mai făcut-o cu nimeni până atunci. Te vei îndrăgosti încă de la primele contacte de ei, oricât ai încerca să îți controlezi sentimentele intense.