Vezi ce banc te reprezintă în funcție de zodie

Fiecare zodie are anumite neajunsuri pe seama cărora ne putem amuza, pentru că, în fond, fiecare om are defecte, nu?  Iată cele mai tari bancuri care reprezintă în totalitate zodiile!

 TopCum se desparte de tine, in functie de zodie

TopCum se desparte de tine, in functie de zodie

Atitudinea pe care a avut-o partenerul tau in ultima perioada iti creeaza senzatia ca ar vrea sa se desparta de tine. Realizezi ca ceva s-a schimbat in relatia voastra, dar in acelasi timp refuzi sa crezi ca totul ar putea sa se termine asa. Iata cum se c

articol de știri Citeste mai mult

Bancuri care reprezintă zodiile


Berbec


Se știe că Berbecul este o zodie care nu se lasă dominată sau condusă, motiv pentru care nu prea suportă să aibă șefi și să i se spună ce să facă. În plus, este o zodie care nu ezită să își exprime nemulțumirea.

Bancul care reprezintă zodia Berbec este:

- Șefule , am avut un vis tare urât. Eram amândoi în iad.
Dumneata te perpeleai într-un cazan cu smoală.
– Dar tu?
– Eu tot slugă. Puneam lemne pe foc.

Cele mai nepotrivite combinaţii de zodii: cu cine NU ar trebui să te cuplezi!

Cele mai nepotrivite combinaţii de zodii: cu cine NU ar trebui să te cuplezi!

Dragostea chiar doare! Poate nu tot timpul, dar cu siguranţă sunt momente când devine dureroasă, mai ales dacă avem un partener care ne face zile fripte. Cel puţin o dată-n viaţă, cu toţii am avut parte de o relaţie de cuplu nereuşită. Oricât de mult n

articol de știri Citeste mai mult

Taur


Taurul este un semn caracterizat de un calm aparte și foarte rar îl vezi enervându-se sau pierzându-se cu firea. În același timp, este una dintre cele mai încăpățânate zodii, așa că nimic nu îl mai poate întoarce din drum, dacă i se pune pata pe ceva.

Bancul reprezentativ pentru Taur este:

Pe o stradă îngustă, două mașini vin din sensuri opuse și ajung față în față, însă cu niciun chip nu vrea să dea înapoi vreunul. Stând ei așa, la un moment dat, unul dintre șoferi scoate un ziar și începe să citească. Celălalt șofer îl vede, coboară din mașină, se duce la el și, foarte politicos, îi zice:
- Nu vă supărați, după ce terminați, vreți să-mi împrumutați și mie ziarul?

Gemeni


Gemenii sunt persoane foarte sociabile și șarmante, care reușesc să atragă sexul opus fără prea multe eforturi. Despre această zodie se spune că ar avea două fețe și că ar fi superficială, mai ales în relații. Nu de puține ori, Gemenii preferă să se facă nevăzuți după o aventură de o noapte.

Bancul care reprezintă zodia Gemeni este:

-Cum îmbină bărbații sexul cu magia? 
-Fac sex și dispar.