Vezi ce banc te reprezintă în funcție de zodie

Fiecare zodie are anumite neajunsuri pe seama cărora ne putem amuza, pentru că, în fond, fiecare om are defecte, nu?  Iată cele mai tari bancuri care reprezintă în totalitate zodiile!

CELE MAI PUTERNICE PERECHI ZODIACALE CARE POT MUTA MUNȚII DACĂ SUNT ÎMPREUNĂ

Bancuri care reprezintă zodiile


Berbec


Se știe că Berbecul este o zodie care nu se lasă dominată sau condusă, motiv pentru care nu prea suportă să aibă șefi și să i se spună ce să facă. În plus, este o zodie care nu ezită să își exprime nemulțumirea.

Bancul care reprezintă zodia Berbec este:

- Șefule , am avut un vis tare urât. Eram amândoi în iad.
Dumneata te perpeleai într-un cazan cu smoală.
– Dar tu?
– Eu tot slugă. Puneam lemne pe foc.

Cât timp poartă pică zodiile

Cât timp poartă pică zodiile

Ţi-ai supărat iubitul şi nu mai ştii cum să îl împaci? Te-ai certat cu prietena cea mai bună şi începi să realizezi că de fapt era vina ta? Dacă niciunul dintre ei nu dă semne că a trecut peste fapta ta necugetată, începi să te întrebi: oare cât îmi vor m

articol de știri Citeste mai mult

Taur


Taurul este un semn caracterizat de un calm aparte și foarte rar îl vezi enervându-se sau pierzându-se cu firea. În același timp, este una dintre cele mai încăpățânate zodii, așa că nimic nu îl mai poate întoarce din drum, dacă i se pune pata pe ceva.

Bancul reprezentativ pentru Taur este:

Pe o stradă îngustă, două mașini vin din sensuri opuse și ajung față în față, însă cu niciun chip nu vrea să dea înapoi vreunul. Stând ei așa, la un moment dat, unul dintre șoferi scoate un ziar și începe să citească. Celălalt șofer îl vede, coboară din mașină, se duce la el și, foarte politicos, îi zice:
- Nu vă supărați, după ce terminați, vreți să-mi împrumutați și mie ziarul?

Gemeni


Gemenii sunt persoane foarte sociabile și șarmante, care reușesc să atragă sexul opus fără prea multe eforturi. Despre această zodie se spune că ar avea două fețe și că ar fi superficială, mai ales în relații. Nu de puține ori, Gemenii preferă să se facă nevăzuți după o aventură de o noapte.

Bancul care reprezintă zodia Gemeni este:

-Cum îmbină bărbații sexul cu magia? 
-Fac sex și dispar.