Zodia de care să nu te îndrăgosteşti

Înainte de a începe să-ţi cauţi partenerul ideal ce-ar fi să te gândeşti şi la compatibilitatea astrologică? Căci, pentru fiecare zodie, există o „oaie neagră", semn zodiacal pe care ar trebui să-l evite.

Iata ce ai fost intr-o viata anterioara in functie de semnul zodiacal!

Iata ce ai fost intr-o viata anterioara in functie de semnul zodiacal!

Ai experimentat vreodata senzatii ciudate atunci cand ai vizitat un oras nou sau cand ai intalnit o persoana? Daca te-ai simtit ca si cum ai mai fi vazut vreodata locurile sau persoanele respective, ai motive sa crezi in reincarnare, in experiente anterio

articol de știri Citeste mai mult

Dacă eşti Berbec

De evitat:Fecioara

Este organizat,metodic,meticulos... Nu vezi acest lucru ca pe o contradicţie cu caracterul tău?Un bărbat din zodia Fecioară se va lovi de spontaneitatea ta,căreia nu prea va şti să-i facă faţă. Şi unde mai pui faptul că tu adori să faci totul în ultimul moment,pe când el plănuieşte totul până la ultimul detaliu,cu câteva săptămâni înainte! De aceea,dragostea voastră va fi supusă la multe încercări,căci aveţi motive să vă certaţi mai tot timpul.

Dacă eşti deja într-o relaţie cu un bărbat din zodia Fecioară:

Încearcă să mai pui frâu avânturilor tale de tot felul şi să devii mai temparată. Încearcă să „furi" din înţelepciunea şi calmul partenerului tău, ca să nu mai fii atât de vulcanică.

Ce putere magica ai in functie de zodie

Ce putere magica ai in functie de zodie

Se stie ca oamenii nu isi folosesc creierul la capacitate maxima, ceea ce explica faptul ca unele persoane par sa aiba abilitati paranormale, iar altele nu. Pana la urma, nu stim prea multe despre potentialul nostru, insa se pare ca avem anumite talente

articol de știri Citeste mai mult

Dacă eşti Taur

De evitat: Săgetător

Săgetătorul are odorinţă de libertate absolută, de aceea pentru el este normal să aibă pasiuni extreme (deltaplanorism, bungee jumping). Această trăsătură nu se potriveeşte deloc cu ceea ce îţi doreşti tu, şi anume stabilitate.Tu trebuie să te asiguri că partenerul tău este mereu lângă tine, în timp ce Săgetătorul adoră independenţa.

Dacă eşti deja într-o relaţie cu un bărbat din zodia Săgetător:

În primul rând, nu te lăsa copleşită de nevoia lui de libertate. Profită de momentele când nu este lângă tine pentru o vizită la coafor, o ieşire cu prietenele sau o plimbare în parc.Totodată, învaţă să-ţi mai temperezi din gelozie.

Dacă eşti Gemeni

De evitat: Scorpion

Deşi este inteligent, Scorpionul este, de asemenea melancolic, gânditor, chiar pesimist. Aceste ultime trăsături nu se potrivesc cu firea ta mereu veselă, optimistă. Pe deasupra, tu eşti o visătoare, în timp ce un Scorpion vede viaţamai mult în negru.

Dacă eşti deja într-o relaţie cu un bărbat din zodia Scorpion:

Încearcă să fii mai răbdătoare cu el şi să-i înţelegi gândurile, care nu întotdeauna debordează de voie bună.