Zodia lui îți spune dacă te place sau nu

Săgeata lui Cupidon te-a atins, dar nu știi dacă și el are aceleași sentimente față de tine. Fii atentă la gesturile și la atitudinea lui pentru a ști dacă-ți poți face planuri pentru un viitor comun.

ASTROLOGIE: REZOLUTIA DE CARE AI NEVOIE IN 2019 IN FUNCTIE DE SEMNUL ZODIACAL

ASTROLOGIE: REZOLUTIA DE CARE AI NEVOIE IN 2019 IN FUNCTIE DE SEMNUL ZODIACAL

Rezolutiile de Anul Nou pot fi dificil de pastrat si de pus in practica din diverse cauze. In acest an, nu-ti pune o rezolutie nerealista.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

În general,nativului din această zodie nu-i place să aștepte și să apeleze la tot felul de strategii pentru a te cuceri. El acționează direct și spune ceea ce simte,în speranța că așa vei fi impresionată de sinceritatea și de gândurile lui serioase.

Taur

Bărbatul Taur este ceva mai tradițional. Pentru a te seduce va acționa ca la carte. Îți va aduce flori,te va scoate în oraș,te va duce la film și va insista sa-ți cunoască familia. Va fi cavalerul tău în armură strălucitoare.

Gemeni

Este un cuceritor înnăscut. Va flirta cu toate femeile pe care le va întâlni,dar dacă tu vei fi cea care-i atrage atenția sunt mari șanse să fii aleasa inimii lui. Va trece de la cunoscutele fraze de sedus,la întrebări mai personale doar din dorința de a te cunoaște mai bine și să știe cum să acționeze pe viitor.