Zodia lui îți spune dacă te place sau nu

Săgeata lui Cupidon te-a atins, dar nu știi dacă și el are aceleași sentimente față de tine. Fii atentă la gesturile și la atitudinea lui pentru a ști dacă-ți poți face planuri pentru un viitor comun.

Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Simtul observatiei te ajuta sa iei mereu deciziile corecte, ori preferi sa te bazezi doar pe informatiile concrete? Afla totul despre zodia ta si puterea intuitiei:

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

În general,nativului din această zodie nu-i place să aștepte și să apeleze la tot felul de strategii pentru a te cuceri. El acționează direct și spune ceea ce simte,în speranța că așa vei fi impresionată de sinceritatea și de gândurile lui serioase.

Taur

Bărbatul Taur este ceva mai tradițional. Pentru a te seduce va acționa ca la carte. Îți va aduce flori,te va scoate în oraș,te va duce la film și va insista sa-ți cunoască familia. Va fi cavalerul tău în armură strălucitoare.

Gemeni

Este un cuceritor înnăscut. Va flirta cu toate femeile pe care le va întâlni,dar dacă tu vei fi cea care-i atrage atenția sunt mari șanse să fii aleasa inimii lui. Va trece de la cunoscutele fraze de sedus,la întrebări mai personale doar din dorința de a te cunoaște mai bine și să știe cum să acționeze pe viitor.