Fiecare semn zodiacal egiptean este guvernat de o zeitate despre care se spune ca te protejeaza, calauzindu-te pe tot parcursul vietii.

Vechi de cand lumea, zodiacul egiptean are un singur lucru in comun cu cel european, si anume numarul de 12 zodii pe care le cuprinde. Fiecare semn zodiacal egiptean este guvernat de o zeitate despre care se spune ca te protejeaza, calauzindu-te pe tot parcursul vietii si insuflandu-ti trasaturi ale personalitatii, talente, dar si slabiciuni. Intervalele de timp corespunzatoare fiecarei zodii sunt diferite de cele cu care esti obisnuita, asa ca nu-ti ramane decat sa-ti cauti data nasterii si sa afli cum iti influenteaza destinul zeul sau zeita ta.

Previziuni și evenimente pentru nativii din zodiac în anul 2019

Horoscop egiptean: ce zeu te calauzeste pe tot parcursul vietii


Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie)

Esti comunicativa, deschisa in relatiile cu ceilalti, dai dovada de o mare toleranta si disponibilitate de a face concesii. Te caracterizeaza armonia interioara, linistea, echilibrul. Esti rationala si calculata in viata de zi cu zi, dar foarte romantica atunci cand iubesti. Uneori devii, fara motiv serios, tematoare sau involburata, asemeni marelui fluviu Nil divinizat de egipteni.

Culori benefice: rosu, bleumarin
Compatibilitate cu: Seth, Amon-Ra

Amon Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie)

Amon Ra, Regele Zeilor, iti aduce energie, putere, intuitie si creativitate. Traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Muncitoare si sigura pe fortele proprii, ai calitati de lider si te motiveaza competitiile. Ai o constitutie robusta si o mare putere de refacere in caz de boala, in special datorita optimismului tau nativ. Nu-ti lipsesc prietenii si esti foarte corecta.

Culori benefice: galben, portocaliu
Compatibilitate cu: Nil, Horus

Ce fel de partener ti se potriveste in functie de zodie

Ce fel de partener ti se potriveste in functie de zodie

Esti in cautarea jumatatii si vrei sa stii care este zodia cea mai compatibila cu a ta sau esti deja intr-o relatie si iti doresti sa vezi daca persoana iubita este cea aleasa si din acest punct de vedere?

articol de știri Citeste mai mult

Mut (21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Inveti din sfaturile pe care le primesti si te lasi calauzita de oameni mai intelepti decat tine, dar la randul tau le oferi povatuire altora, asemeni zeitei Mut, ce avea rolul de mama divina a regilor. Esti printre cele mai protectoare, feminine si grijulii fiinte. Ai darul de a cunoaste oamenii, de a le citi intentiile ascunse, dar iti pastrezi gandirea pozitiva si stii ca orice lucru are o rezolvare.

Culori benefice: rosu, maro
Compatibilitate cu: Amon-Ra, Thot

Geb (12-19 februarie, 20-31 august)

Zeu al pamantului si al fertilitatii, Geb iti insufla o mare dragoste de oameni, de natura si de viata. Iubesti animalele, pomii, plantele, faci totul pentru protejarea lor. Ai o personalitate puternica, dar esti, in acelasi timp, foarte sensibila si saritoare. Ai un fel de al saselea simt care nu-ti da voie sa te inseli in privinta alegerilor pe care le faci, dar cand totusi dai gres esti foarte afectata.

Culori benefice: roz, violet
Compatibilitate cu: Seth, Horus