BERBEC (21 martie - 20 aprilie)

Ziua norocoasa: Pastele cailor.

Locul prielnic pentru implinirea profesionala este spatios, de cele mai multe ori constituit într-un Megaloboschet ornamental.

Femeile periculoase din zodiac. Fură bărbați și trădează prietene

Verbul care caracterizeaza acest semn este “a fi”, urmat de oricare din adjectivele pe care acestia ar prefera sa nu le fie atribuite.

Bolile cele mai frecvente sunt afectiuni cerebrale provocate exclusiv de bacilul fânului. Zona afectata intens a capului o constituie urechile, care sunt adesea brutalizate de informatii.

Acestea circula liber de la dreapta la stânga, în cutia craniana, plictisindu-se din lipsa de companie. Este universal stiut ca atunci când un neuron a patruns în capul lor a rostit: “Space, the final frontier…”

 

Ce tip de inteligență ai în funcție de zodie

Ce tip de inteligență ai în funcție de zodie

Deși mulți asociază inteligența cu un IQ ridicat, acest lucru nu este pe deplin adevărat. Există mai multe tipuri de inteligență ce țin de adaptabilitatea noastră și de ușurința cu care facem anumite lucruri. Până acum 25 de ani, se credea că există doar

articol de știri Citeste mai mult

TAUR (21 aprilie - 20 mai)

Ziua norocoasa: vineri, 13.

În ceea ce priveste piatra pretioasa, Taurii se ghideaza dupa principiul: Când te lovesti de piatra de jos,îti dai seama de cele din cap.

Verbul reprezentativ: “a avea” însusiri, pe care toti ceilalti le catalogheaza (pe buna dreptate) ca fiind defecte.

Deoarece le prieste linistea si sunt de asemenea si exagerat de economi, Taurilor li se recomanda vacantele care au incluse în pret si vata de pus în urechi. Oricând se iveste ocazia, sunt dispusi sa sara în ajutor, dar, de cele mai multe ori, se împiedica maiestuos chiar înainte de final. Fiind un sofer prudent, Taurul ajunge mereu la timp… când semaforul se face rosu.

E o fire care se aprinde repede, deci este foarte probabil ca numarul de telefon sa înceapa cu 89…

 

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Semn de aer (a se citi: mereu cu capul în nori).

Ziua norocoasa: 30 februarie; numerele favorabile: 3 si 4 (evident, în catalog).

Locul prielnic: pe Mont Blanc, ultima toaleta ecologica pe stânga.

Culoare: argintiu, o ipostaza mai stralucita a prafului gri ce li s-a sedimentat pe creier. Luciul se datoreaza în exclusivitate lipsei circumvolutiunilor.

Verbul reprezentativ: ”a gândi” intens, un mare inconvenient, întrucât poate fi fatal atunci când poarta prea mult grija celorlalti. O problema frecventa în legatura cu zonele erogene este ca îi doare prea des în cot. Jocul preferat este de-a v-ati ascunselea cu inteligenta si, drept consecinta, nu se întâlnesc niciodata.