Zodiacul amerindian. Ce animal protejează spiritul zodiei tale!

ată ce animal corespunde cu zodia ta și ce amprentă lasă asupra personalității și destinului tău. Animalele din zodiacul amerindian sunt simboluri cu semnificații puternice și vei descoperi că multe dintre calitățile și defectele lor ți se potrivesc.

Horoscop: Cum se comporta zodiile atunci cand se indragostesc nebuneste?

Horoscop: Cum se comporta zodiile atunci cand se indragostesc nebuneste?

A ne indragosti este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume si in acelasi timp un eveniment care ne consuma emotional si ne ridica la fileu provocari dificile, pe cat de multa frumusete aduce in vietile noastre. Iata cum reactioneaza fiecare zo

articol de știri Citeste mai mult

Vidra (20 ianuarie – 18 februarie)


Se spune despre persoanele născute în zodia Vidrei că sunt cele mai complexe, originale și greu de înțeles. Au un mod cu totul deosebit de a percepe lumea și de a acționa. Niciodată nu știi la ce să te aștepți și cum să reacționezi, pentru că ele vor încerca să fie cât mai originale și să te ia prin surprindere. Vidrele sunt intuitive și inteligente și sunt foarte atente la persoanele apropiate. Nu le scapă niciun detaliu și au o memorie excelentă. Sunt curajoase și loiale, atunci când le câștigi încrederea, dar destul de pretențioase. Pot fi prieteni excelenți și colegi pe care te poți baza.

Lupul (19 februarie – 20 martie)


În zodiacul amerindian, lupul este considerată cea mai afectuoasă și iubitoare zodie. Lupii sunt persoane sensibile și foarte atașate de familie. În relația de cuplu, sunt amanții ideali, care înțeleg iubirea și știu să o dăruiască. Cu toate că iubesc mult și fac totul pentru a fi aproape de cei dragi, Lupii au nevoie și de independență. Uneori, au nevoie de momentele lor de singurătate pentru a-și pune în ordine gândurile și sentimentele. Dar se întorc imediat lângă cei care îi iubesc și își oferă afecțiunea fără limite. În dragoste, este foarte important să își găsească echilibrul și va fi fericit.

Șoimul (21 martie – 19 aprilie)


Oameni de acțiune, buni judecători, cu o minte clară și o inteligență vie, nativii zodiei Șoim sunt apreciați pentru imparțialitatea și inteligența lor. La ei este cel mai bine să apelezi pentru a media un conflict, pentru că au capacitatea de a analiza fiecare situație din mai multe unghiuri. Pe de altă parte, Șoimii nu pierd niciodată timpul. Se odihnesc rar, dorm pe apucate și sunt mereu în căutare de noi planuri și idei. Le place să facă totul cum trebuie și nu suportă să greșească. În dragoste, pot fi parteneri dificili, dar dacă sunt iubiți și admirați, își vor dărui și ei sufletul.