Zodiacul karmic

Te-ai gandit vreodata ca te-ai nascut intr-o anumita zodie tocmai ca sa deprinzi o lectie karmica? Ca vietile trecute iti scriu destinul? Asta sustine zodiacul karmic: ca am venit pe lume sub semnul unei anumite zodii pentru a invata sa ne asumam caracteristicile ei in raport cu experientele trecute. Afla de mai jos care este lectia karmica si zodiacul karmic pe care ar trebui s-o asimilezi in existenta actuala.

Berbec


Intr-o viata trecuta, ai fost o curajoasa care a trait cu intensitate, asa incat si acum esti plina de energie si in stare sa lupti oricat pentru scopul tau sau al altora atunci cand ai o motivatie puternica. Ai multa forta fizica, dar trebuie sa inveti s-o canalizezi in directia potrivita – in sport, munca sau orice alta activitate care iti solicita corpul.

Personalitatea ta ascunsă în zodiacul lui Jung

Personalitatea ta ascunsă în zodiacul lui Jung

Una dintre multele teorii pe Carl Gustav Jung ni le-a oferit în psihologie se referă și la latura ascunsă a personalității fiecăruia dintre noi. De la Jung ”citire” tema secretelor pe care le ascunde fiecare persoană în propriul sine nu a mai reprezentat

articol de știri Citeste mai mult

Taur


Ai fost preocupata de bani si acumularea de valori materiale, de care te-ai atasat uneori nepermis de mult. Este posibil chiar sa fi avut o existenta care s-a rezumat la satisfacerea nevoilor primare: mancare, somn, sex si transformarea bucuriei de a detine obiecte si oameni in avaritie si posesivitate. Lectia ta este sa inveti sa oferi, sa daruiesti, sa te detasezi de material si sa pretuiesti talentele cu care ai fost inzestrata.

Gemeni


Vietile tale anterioare te-au determinat sa fii o persoana avida de cunoastere, fascinata de o paleta larga de domenii de interes si foarte capabila sa asimileze informatii. Ti-a lipsit insa o poarta de comunicare, astfel ca misiunea ta este sa gasesti o cale de a le impartasi celorlalti invataturile acumulate.