Cand este vorba despre sex, Scorpionul are cu siguranta faima cea mai mare! Acest semn este cunoscut ca a fi cel mai fierbinte din tot zodiacul, si chiar si pentru persoanele ce cunosc putine lucruri despre astrologie, cuvintele “Scorpion” si “sex” sunt practic sinonime!

Din punct de vedere anatomic, Scorpionul este asociat cu organele genitale, ceea ce explica multe! Este de asemenea si guvernatorul celei de-a opta case – sectorul diagramei astrologice care este asociat cu intimitatea sexuala si cu erotismul.

Horoscop: Parteneri de evitat, cu orice preţ, în funcţie de zodie

Reputatia nu este totul!

Dar sa nu uitam ca reputatiile nu sunt sustinute intotdeauna de realitate. Ceea ce este un lucru bun pentru Fecioara, semnul care este pe nedrept cunoscut ca fiind un esec intre asternuturi.Chiar daca numele este sugestiv, asta nu inseamna ca oamenii nascuti sub acest semn zodiacal au vreo inclinatie spre celibat mai mult decat alte semne. Multe Fecioare sunt practicanti avizi a celor mai complicate si tehnici sexuale.

Care zodii sunt cele mai afectuoase?

Celelalte doua semne de pamant, Taurul si Capricornul, au tendinta sa se plaseze mult mai bine in clasamentul popularitatii in dormitor. Acesti oameni sunt cunoscuti pentru sexualitatea lor irezistibila, fiind printre cei mai demonstrativi din punct de vedere fizic si cei mai afectuosi dintre toate semnele zodiacale. Dar probabil cel mai mare talent al lor din punct de vedere sexual este rezistenta remarcabila, care garanteaza satisfactie completa. Nu te astepta la prea mult, totusi, din punctul de vedere al discutiilor si al comunicarii in pat. Sunt mai mult genul linistit, tacut si puternic.

Care sunt cele mai bune semne zodiacale pentru o conversatie amoroasa?

Comunicarea in dormitor se pare ca functioneaza mai bine in cazul semnelor de aer, adica Gemenii, Balanta, si Varsatorul. Aceste semne sunt cunoscute pentru conversatiile de dragoste elocvente. Insa cuvintele lor sunt la un nivel superficial si glumet, ceea ce ar putea sa nu fie indeajuns pentru cei care cauta profunzime si o mai mare apropiere emotionala. Pentru acest motiv, semnele de aer nu se plaseaza foarte sus in clasamentul amantilor perfecti. In afara de Varsator, desigur, care este cunoscut a fi printre cele mai perverse si lipsite de prejudecati sexuale zodii!