Zodiile celor mai periculosi criminali si ucigasi in serie, conform FBI

Fiecare nativ, in functie de astrele si de elementele care ii guverneaza semnul, se manifesta intr-un mod diferit atunci cand este furios. Unii sunt tacuti si isi fac pe ascuns un plan de razbunare, in vreme ce altii actioneaza pe moment, sub presiunea nervilor. Luand in considerare astfel de criterii, astrologii au pus la punct un zodiac mai putin obisnuit: cel al criminalilor.

FIECARE ZODIE ARE SECRETE! Afla care sunt ale partenerului tau!

FIECARE ZODIE ARE SECRETE! Afla care sunt ale partenerului tau!

Este parte a naturii umane sa ascunzi lucruri de altii, mai ales in situatiile in care acele informatii le-ar putea face rau. Totodata, este normal ca majoritatea oamenilor sa aiba o „parte secreta” pe care sa nu o impartaseasca cu alte persoane.

articol de știri Citeste mai mult

Descopera si tu, in cele ce urmeaza, care sunt zodiile in care se nasc cei mai periculosi ucigasi in serie si infractori! 

Delicte in functie de zodie

Berbec


Energici si tenace cum ii stim, nativii din zodia de foc a Berbecului pot invata rapid sa manuiasca orice arma. Un criminal nascut sub acest semn poate fi angajat sa ucida oameni importanti, el facandu-si treaba repede, fara a fi prins asupra faptului.

Taur

Taurii, desi sunt reprezentantii unui semn de pamant caracterizat prin echilibru si responsabilitate, sunt temperamentali si, odata ce s-au enervat, cu greu vor fi calmati. Nu este exclus ca ei sa ajunga ucigasi in serie, insa nu vor face parte niciodata dintr-o organizate mafiota, ci vor comite crime pe cont propriu. In schimb, pot fi atrasi cu usurinta in afacerile necurate care implica jafuri si mari sume de bani.

Cum să iubești fiecare zodie – Ce își doresc cel mai mult zodiile de la o relație amoroasă

Cum să iubești fiecare zodie – Ce își doresc cel mai mult zodiile de la o relație amoroasă

Dacă ești implicată într-o relație de mai mult timp atunci știi cât este de dificil să păstrezi pasiunea din cuplu. Nu contează ce semn zodiacal este iubitul tău, toți au așteptări unice de la o relație.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

Inventivii Gemeni, nativi dominati de elementul aer, pot fi cei mai priceputi hoti, reusind sa sparga cele mai bine incuiate seifuri. Crimele pasionale nu ii caracterizeaza, asa ca delictele lor se vor reduce, de obicei, la cele care implica jefuirea diverselor institutii.