Zodiile celor mai periculosi criminali si ucigasi in serie, conform FBI

Fiecare nativ, in functie de astrele si de elementele care ii guverneaza semnul, se manifesta intr-un mod diferit atunci cand este furios. Unii sunt tacuti si isi fac pe ascuns un plan de razbunare, in vreme ce altii actioneaza pe moment, sub presiunea nervilor. Luand in considerare astfel de criterii, astrologii au pus la punct un zodiac mai putin obisnuit: cel al criminalilor.

Cele 3 zodii care presimt necazurile. Nimic nu le ia pe nepregătite!

Cele 3 zodii care presimt necazurile. Nimic nu le ia pe nepregătite!

Aceste trei zodii au o intuitie extraordinara si presimt lucrurile rele. Vestile proaste aproape ca nu le iau niciodata prin surprindere.

articol de știri Citeste mai mult

Descopera si tu, in cele ce urmeaza, care sunt zodiile in care se nasc cei mai periculosi ucigasi in serie si infractori! 

Delicte in functie de zodie

Berbec


Energici si tenace cum ii stim, nativii din zodia de foc a Berbecului pot invata rapid sa manuiasca orice arma. Un criminal nascut sub acest semn poate fi angajat sa ucida oameni importanti, el facandu-si treaba repede, fara a fi prins asupra faptului.

Taur

Taurii, desi sunt reprezentantii unui semn de pamant caracterizat prin echilibru si responsabilitate, sunt temperamentali si, odata ce s-au enervat, cu greu vor fi calmati. Nu este exclus ca ei sa ajunga ucigasi in serie, insa nu vor face parte niciodata dintr-o organizate mafiota, ci vor comite crime pe cont propriu. In schimb, pot fi atrasi cu usurinta in afacerile necurate care implica jafuri si mari sume de bani.

12 zodii înțelepte. Afla proverbele zodiei tale

12 zodii înțelepte. Afla proverbele zodiei tale

In functie de caracteristicile fiecarei zodii, acestora li se poate atribui cate un proverb care sa concentreze trasaturile de caracter si cele temperamentale in doar cateva cuvinte. Stim deja ca fiecare zodie are caracteristicile ei si ca acestea ne a

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

Inventivii Gemeni, nativi dominati de elementul aer, pot fi cei mai priceputi hoti, reusind sa sparga cele mai bine incuiate seifuri. Crimele pasionale nu ii caracterizeaza, asa ca delictele lor se vor reduce, de obicei, la cele care implica jefuirea diverselor institutii.