Zodiile si prietenii

Fiecare zodie se manifestă diferit când se află într-un grup, când este pusă în situaţia să socializeze cu persoane necunoscute sau se află între prieteni.

Cum se comportă fiecare zodie când este geloasă

Cum se comportă fiecare zodie când este geloasă

Aproape toți dintre noi am experimentat la diferite grade gelozia la un moment dat. Gelozia este foarte complexă și include o varietate de emoții diferite cum sunt pierderea, abandonul, frica de respingere, umilirea, suferința și furia. Gelozia se întâmpl

articol de știri Citeste mai mult

Cât de mult contează prietenii pentru ţine, cum şi cât îi păstrezi lângă ţine? Cât de uşor îţi faci prieteni noi şi pe ce criterii îi alegi? Află toate acestea, citind caracterizarea zodiei tale:

BERBEC


Eşti vorbăreţ, volubil, sociabil, deschis şi sincer. Intri uşor în vorba chiar şi cu persoane necunoscute, mai ales dacă ţi se par active şi interesante. Îţi place să fii înconjurat de prieteni, dar nu pentru a stă la poveşti cât e ziua de lungă, ci că să faceţi ceva împreună. Se ştie că eşti om de acţiune, că mai mult faci decât vorbeşti, aşa că-ţi vei arată de fiecare dată, prietenia şi dragostea, prin gesturi concrete, mai mult decât prin promisiuni şi cuvinte.

Cu alte cuvinte, eşti un prieten de nădejde, deşi uneori eşti catalogat drept egoist sau insensibil. Asta pentru că nu prea ştii să asculţi şi pentru că nu prea te laşi impresionat de sentimentalisme. Fiind impulsiv, se poate întâmplă să rupi o prietenie într-o secundă, dacă ai senzaţia că lipseşte sinceritatea. Şi nu prea te întorci asupra deciziei iniţiale, chiar dacă ulterior o regreţi.

TAUR


Eşti poate unul dintre cei mai grijulii şi devotaţi prieteni, din câţi există. Chiar dacă nu-ţi faci foarte uşor prieteni, deci probabil sunt puţini la număr, aceia care sunt, sunt de încredere şi foarte apropiaţi.
Dacă te afli într-un anturaj străin, ai nevoie de o perioada de acomodare, până să te simţi cu adevărat în largul tău şi să poţi închega o conversaţie. Oricum, dacă te apropii de cineva şi începi să vorbeşti despre ţine, e semn că îţi place cu adevărat acea persoană. Iar dacă ai apucat să îţi faci un prieten, acela va şti că poate conta pe ţine în orice situaţie.

Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Simtul observatiei te ajuta sa iei mereu deciziile corecte, ori preferi sa te bazezi doar pe informatiile concrete? Afla totul despre zodia ta si puterea intuitiei:

articol de știri Citeste mai mult

De altfel, în prietenie, că şi în dragoste, eşti foarte statornic şi devotat. Îţi plac relaţiile serioase, de durata, dacă se poate, pe viaţă. Eşti capabil să treci peste multe, să ierţi multe, dar când se umple paharul, poţi rupe o relaţie fără să te mai uiţi vreodată în urmă.

GEMENI


Eşti unul dintre cele mai sociabile şi vorbăreţe semne zodiacale, aşa că nu ai o problema în a intră în vorba chiar şi cu persoane necunoscute şi a-ţi face mereu prieteni noi. Dacă te afli într-un mediu necunoscut, nu-ţi faci absolut deloc probleme, pentru că eşti în şatre să găseşti imediat subiecte de discuţie şi prilejuri de a intră în vorba cu cei prezenţi în acel loc. Chiar te incită şi te bucură , ori de câte ori ai ocazia să explorezi locuri noi, să cunoşti oameni, să afli informaţii interesante, să îţi satisfaci diferite curiozităţi.

Nu te sperie necunoscutul şi noutatea, eşti foarte flexibil şi adaptabil.
Prietenii pe care-i ai pot fi numeroşi, dar nu întotdeauna pe termen lung. Ai mai degrabă foarte mulţi amici, foarte multe cunoştinţe, dar foarte puţini prieteni. Nici n-ai avea cum să dedici prea mult timp fiecărui prieten în parte, de vreme ce-ţi place să ai mulţi. De preferat, îi preferi pe cei care adoră să călătorească, să iasă în oraş de câte ori ai chef, să stea la poveşti ore în şir despre câte în luna şi în stele.