Zodiile si provocarile sortii

Balanta


Cand li se intampla ceva rau, Balantele neaga problema, se refugiaza in munca, se caznesc sa para mai vesele decat sunt, se pacalesc ca totul e bine. Acest mecanism de autoaparare le intarzie actiunile ce ar putea lua din pripa problema si tind, de exemplu, sa ajunga la medic abia cand boala se agraveaza ingrijorator.

Cine te iubește și cine te urăște în zodiac

Cine te iubește și cine te urăște în zodiac

Sunt oameni pe care, oricât de mult te-ai da peste cap să îi mulțumești, tot nu îi poți aduce de partea ta. E ca și cum ar fi croiți de la natură să te urască, de parcă sentimentele negative la adresa ta le-ar fi fost programate genetic, încă de la nașter

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion


Pune mereu raul inainte, iar cand acesta chiar se intampla, nu-l ia pe nepregatite. Partea buna e ca necazurile nu-l gasesc niciodata cu garda jos, dusmanii nu-l pot lua prin surprindere, iar bolile nu apuca sa-l roada prea mult, pentru ca e in stare sa-si faca analizele si de doua ori pe an. Daca ii face cineva rau cu buna stiinta, va plati scump pentru nesabuinta.

Sagetator


Prietenii au mult de tras cu-n Sagetator suparat, pentru ca acesta devine extrem de incapatanat si-si varsa nervii pe cei care incearca sa-l ajute. Deseori, problemele Sagetatorului se dovedesc minore in raport cu importanta pe care le-o da el, dar, atunci cand chiar se-ngroasa gluma, are nevoie de oameni care sa-i suporte toanele si sa-l sprijine neconditionat.