Zodiile si provocarile sortii

Balanta


Cand li se intampla ceva rau, Balantele neaga problema, se refugiaza in munca, se caznesc sa para mai vesele decat sunt, se pacalesc ca totul e bine. Acest mecanism de autoaparare le intarzie actiunile ce ar putea lua din pripa problema si tind, de exemplu, sa ajunga la medic abia cand boala se agraveaza ingrijorator.

Astrologie: trasatura definitorie a zodiei tale

Astrologie: trasatura definitorie a zodiei tale

Curajoasa, romantica, puternica, sensibila, sau ambitioasa? Care crezi ca este cea mai pregnanta trasatura a personalitatii tale?

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion


Pune mereu raul inainte, iar cand acesta chiar se intampla, nu-l ia pe nepregatite. Partea buna e ca necazurile nu-l gasesc niciodata cu garda jos, dusmanii nu-l pot lua prin surprindere, iar bolile nu apuca sa-l roada prea mult, pentru ca e in stare sa-si faca analizele si de doua ori pe an. Daca ii face cineva rau cu buna stiinta, va plati scump pentru nesabuinta.

Sagetator


Prietenii au mult de tras cu-n Sagetator suparat, pentru ca acesta devine extrem de incapatanat si-si varsa nervii pe cei care incearca sa-l ajute. Deseori, problemele Sagetatorului se dovedesc minore in raport cu importanta pe care le-o da el, dar, atunci cand chiar se-ngroasa gluma, are nevoie de oameni care sa-i suporte toanele si sa-l sprijine neconditionat.