Zodiile si provocarile sortii

Balanta


Cand li se intampla ceva rau, Balantele neaga problema, se refugiaza in munca, se caznesc sa para mai vesele decat sunt, se pacalesc ca totul e bine. Acest mecanism de autoaparare le intarzie actiunile ce ar putea lua din pripa problema si tind, de exemplu, sa ajunga la medic abia cand boala se agraveaza ingrijorator.

Zodiile si prietenii

Zodiile si prietenii

Fiecare zodie se manifestă diferit când se află într-un grup, când este pusă în situaţia să socializeze cu persoane necunoscute sau se află între prieteni. Cât de mult contează prietenii pentru ţine, cum şi cât îi păstrezi lângă ţine? Cât de uşor îţi f

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion


Pune mereu raul inainte, iar cand acesta chiar se intampla, nu-l ia pe nepregatite. Partea buna e ca necazurile nu-l gasesc niciodata cu garda jos, dusmanii nu-l pot lua prin surprindere, iar bolile nu apuca sa-l roada prea mult, pentru ca e in stare sa-si faca analizele si de doua ori pe an. Daca ii face cineva rau cu buna stiinta, va plati scump pentru nesabuinta.

Sagetator


Prietenii au mult de tras cu-n Sagetator suparat, pentru ca acesta devine extrem de incapatanat si-si varsa nervii pe cei care incearca sa-l ajute. Deseori, problemele Sagetatorului se dovedesc minore in raport cu importanta pe care le-o da el, dar, atunci cand chiar se-ngroasa gluma, are nevoie de oameni care sa-i suporte toanele si sa-l sprijine neconditionat.