BALANŢA

Ia din trecut doar ce-i place!

Aşa cum obişnuieşte sǎ facǎ în toate domeniile de viaţǎ, Balanţa selecteazǎ din trecut doar ceea ce-şi aminteşte cu plǎcere sau ceea ce îi favorizeazǎ imaginea.

Ce tip de personalitate ai in functie de zodie. Trasaturile fundamentale care caracterizeaza fiecare zodie in parte

Ce tip de personalitate ai in functie de zodie. Trasaturile fundamentale care caracterizeaza fiecare zodie in parte

Iata care sunt principalele trasaturi de caracter ale semnelor zodiacale.

articol de știri Citeste mai mult

În general evitǎ sǎ arate cǎ unele pasaje din trecut o afecteazǎ şi nu doreşte sǎ vorbeascǎ despre acestea, decât dacǎ este nevoitǎ. Problema însǎ nu este cǎ vede partea plinǎ a paharului, ci cǎ neagǎ cu bunǎ ştiinţǎ ceea ce nu-i place, îngropând nemulţumiri şi frustrǎri în subconştient şi generând astfel un teren fertil pentru resentimente.

Ce are de învǎţat? Sǎ facǎ alegeri dupǎ cum simte şi nu pentru a face impresie bunǎ!

SCORPION

Din trecut îşi trage seva puterii!

Scorpionul vrea putere, iar pentru asta apeleazǎ la toate mijloacele posibile, dar mai ales la cele care nu sunt la vedere.

De ce fel de ghinioane ai parte, in functie de zodie? Fereste-te de ele!

De ce fel de ghinioane ai parte, in functie de zodie? Fereste-te de ele!

Surprinzator ori nu, ghinionul (la fel ca norocul) este prezis de catre astre si rar poate fi prevenit. Iar semnul zodiacal sub influenta caruia te-ai nascut iti poate oferi atat bucurii, cat si necazuri in viata, insa mai departe totul depinde de modul i

articol de știri Citeste mai mult

Pot investiga trecutul cu un interes aproape diabolic, uneori apǎsând cu bunǎ ştiinţǎ pe rǎnile cele mai dureroase.

Dacǎ ştie cǎ e ceva ce trebuie aflat sau descoperit, niciun sacrificiu nu este prea mare.

Crede cǎ trecutul îi oferǎ informaţii valoroase, atât despre el cât mai ales despre ceilalţi.

Deseori se strǎduieşte sǎ afle povestea de viaţǎ a celor apropiaţi, doar pentru a avea controlul asupra situaţiei. Ştiind cu cine are de a face, îi este mai uşor sǎ facǎ regulile jocului . Resentimentele par sǎ fie hrana Scorpionului, sursa de ambiţie, putere şi motivaţie.

Ce are de învǎţat? Dǎruirea fǎrǎ condiţii şi eliberarea de resentimente!

SAGETǍTOR

Trecutul îl inspirǎ!

Sǎgetǎtorul este alchimistul care transformǎ trecutul cu tot ce este în el, în inspiraţie pentru scopul lui cel mai înalt în viaţǎ. Ştie ce valoare inestimabilǎ se ascunde în fiecare experienţǎ trǎitǎ, aşa cǎ este determinat sǎ înveţe din greşeli sau sǎ dezvolte şi sǎ ducǎ mai departe alegerile potrivite.

Acest nativ este profetul, teologul sau ghidul. El este cel care îşi lǎrgeşte permanent orizonturile, cǎutând rǎspunsuri la întrebǎrile existenţiale, nu numai ale lui ci şi ale omenirii în ansamblu. Apoi, este dispus sǎ dea mai departe ceea ce el a înţeles şi şi-a însuşit, cu generozitate şi dǎruire.

Aşadar, nu se împiedicǎ de trecut, dar nici nu-l ignorǎ. Ştie exact ce sǎ ia din el şi ce sǎ abandoneze. Aceastǎ atitudine, precum şi credinţa de neclintit în propriile idealuri, îl ajutǎ de altfel sǎ evolueze şi sǎ-şi creeze viaţa pe care şi-o doreşte.

Ce are de învǎţat? Sǎ le dea spaţiu celorlalţi!