BALANŢA

Ia din trecut doar ce-i place!

Aşa cum obişnuieşte sǎ facǎ în toate domeniile de viaţǎ, Balanţa selecteazǎ din trecut doar ceea ce-şi aminteşte cu plǎcere sau ceea ce îi favorizeazǎ imaginea.

Cat de mult te manipuleaza partenerul, in functie de zodie, fara sa iti dai seama

Cat de mult te manipuleaza partenerul, in functie de zodie, fara sa iti dai seama

Daca un nativ din gemeni mizeaza pe insistenta cand incearca sa-si convinga partenerul, o fecioara manipuleaza folosindu-se de argumente care, doar aparent, sunt in avantajul partenerul.

articol de știri Citeste mai mult

În general evitǎ sǎ arate cǎ unele pasaje din trecut o afecteazǎ şi nu doreşte sǎ vorbeascǎ despre acestea, decât dacǎ este nevoitǎ. Problema însǎ nu este cǎ vede partea plinǎ a paharului, ci cǎ neagǎ cu bunǎ ştiinţǎ ceea ce nu-i place, îngropând nemulţumiri şi frustrǎri în subconştient şi generând astfel un teren fertil pentru resentimente.

Ce are de învǎţat? Sǎ facǎ alegeri dupǎ cum simte şi nu pentru a face impresie bunǎ!

SCORPION

Din trecut îşi trage seva puterii!

Scorpionul vrea putere, iar pentru asta apeleazǎ la toate mijloacele posibile, dar mai ales la cele care nu sunt la vedere.

Sirenele zodiacului. Femeile care te vrăjesc la prima vedere

Sirenele zodiacului. Femeile care te vrăjesc la prima vedere

Află care sunt sirenele din horoscop și de ce sunt aceste native atât de speciale!

articol de știri Citeste mai mult

Pot investiga trecutul cu un interes aproape diabolic, uneori apǎsând cu bunǎ ştiinţǎ pe rǎnile cele mai dureroase.

Dacǎ ştie cǎ e ceva ce trebuie aflat sau descoperit, niciun sacrificiu nu este prea mare.

Crede cǎ trecutul îi oferǎ informaţii valoroase, atât despre el cât mai ales despre ceilalţi.

Deseori se strǎduieşte sǎ afle povestea de viaţǎ a celor apropiaţi, doar pentru a avea controlul asupra situaţiei. Ştiind cu cine are de a face, îi este mai uşor sǎ facǎ regulile jocului . Resentimentele par sǎ fie hrana Scorpionului, sursa de ambiţie, putere şi motivaţie.

Ce are de învǎţat? Dǎruirea fǎrǎ condiţii şi eliberarea de resentimente!

SAGETǍTOR

Trecutul îl inspirǎ!

Sǎgetǎtorul este alchimistul care transformǎ trecutul cu tot ce este în el, în inspiraţie pentru scopul lui cel mai înalt în viaţǎ. Ştie ce valoare inestimabilǎ se ascunde în fiecare experienţǎ trǎitǎ, aşa cǎ este determinat sǎ înveţe din greşeli sau sǎ dezvolte şi sǎ ducǎ mai departe alegerile potrivite.

Acest nativ este profetul, teologul sau ghidul. El este cel care îşi lǎrgeşte permanent orizonturile, cǎutând rǎspunsuri la întrebǎrile existenţiale, nu numai ale lui ci şi ale omenirii în ansamblu. Apoi, este dispus sǎ dea mai departe ceea ce el a înţeles şi şi-a însuşit, cu generozitate şi dǎruire.

Aşadar, nu se împiedicǎ de trecut, dar nici nu-l ignorǎ. Ştie exact ce sǎ ia din el şi ce sǎ abandoneze. Aceastǎ atitudine, precum şi credinţa de neclintit în propriile idealuri, îl ajutǎ de altfel sǎ evolueze şi sǎ-şi creeze viaţa pe care şi-o doreşte.

Ce are de învǎţat? Sǎ le dea spaţiu celorlalţi!