CAPRICORN

Hotǎrât sǎ învețe din trecut!

Capricornul este conștiinciosul și seriosul zodiacului, iar acest registru se pǎstreazǎ și în cazul relației cu trecutul. Pare sǎ se nascǎ matur, fiind un copil oarecum atipic, datoritǎ seriozitǎții și rezervei sale.

Blestemul ascuns al fiecărei zodii

Blestemul ascuns al fiecărei zodii

Toată lumea are secrete, iar zodiile ne pot ajuta și în acest caz să aflăm mai multe despre ce ar putea ascunde o persoană.

articol de știri Citeste mai mult

Abordând viața astfel încǎ de la o vârstǎ foarte fragedǎ, sigur cǎ și trecutul este tratat cu maximum de responsabilitate.Va dori sǎ învețe permanent din greșelile trecutului, de teamǎ sǎ nu le repete și pe viitor.

Totuși, cred cǎ ia mult prea în serios trecutul și este mult prea temǎtor în fața viitorului, ceea ce îl oprește sǎ trǎiascǎ din plin și sǎ se bucure de tot ceea ce este și obține.

Ce are de învǎțat? Sǎ se relaxeze !

VǍRSǍTOR

Ce e acela trecut?

Cat noroc, cat ghinion ai in functie de zodie

Cat noroc, cat ghinion ai in functie de zodie

Sub orice semn astral ne-am fi nascut, exista lucruri care ne fac traiul mai bland si altele care, dimpotriva, ne pun numai piedici. Afla, in functie de zodia ta care sunt acele lucruri si stituatii care iti poarta noroc si care sunt cele care te dezavant

articol de știri Citeste mai mult

Acest nativ nu acordǎ prea mare atenție trecutului și nu din ignoranțǎ, ci pentru cǎ este mult prea ocupat cu proiectele de viitor. El vrea mereu noutate, cautǎ sǎ inoveze și sǎ inventeze noi forme de a-și trǎi viața și de a contribui comunitǎții în care trǎiește.

Este un avangardist prin definiție și un nonconformist, deci nu poate sǎ adopte principii învechite, teorii prǎfuite, ori concepte care nu mai sunt demult de actualitate.Pur și simplu nu vede sensul.

Ce are de învǎțat? Sǎ nu uite cǎ prezentul este tot ce existǎ.

PEŞTI

Legați de iluziile trecutului!

Peștii par sǎ-și creeze permanent o lume a iluziilor, în care se pierd pânǎ și ei la un moment dat. Sunt mereu cu gândul la evenimente din trecut, distorsionate de mintea lor visǎtoare și idealistǎ, așteptând parcǎ sǎ se repete.

În viziunea lor, ei sunt produsul trecutului și de aceea se simt atât de atașați de acesta.

Le place misterul și le place sǎ se joace cu iluziile, ceea ce îi înnebunește uneori pe cei din jur. Alunecǎ foarte ușor de la o extremǎ la alta, iar dacǎ trecutul nu a fost foarte blând cu ei, pot juca cu grație rolul de victimǎ perfectǎ.

Ce au de învǎțat? Detașarea de experiențele dureroase.